Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene av hydrogen brenselcelle elbiler

Som jakten på alternative energikilder intensiveres, det er mange fordeler med å bruke hydrogen brenselcelle elektriske biler. Fordi de ikke bruker gass og kun slipper ut damp, har de ikke avgir utslipp som bidrar til klimagasser. Kutte ned på svovel-og CO-utslipp er en av de store fordelene ved disse kjøretøyer. Funksjon

Hydrogen er ansett som et energilager medium som ligner på batterier. I tillegg inneholder den en høyere energitetthet pr masseenhet enn bensin gjør, slik at det er lettere. Enkelt sagt, hydrogen brenselcelle elektriske biler krever mindre energi når du reiser like langt som en tradisjonell bensindrevet bil.
Produksjon

Hydrogen kan produseres i en rekke forskjellige måter, i motsetning til bensin. Eksempler på kilder for hydrogen inkluderer naturgass og kull og biomasse avfall. Natur kan også utnyttes til produksjon av hydrogen. Naturlige energikilder som solenergi og vindkraft blir brukt til å produsere hydrogen for brenselceller for hydrogen elektriske kjøretøyer.
Effects

Hydrogen bruk i kjøretøyer vil redusere avhengigheten av råolje import. Dette vil også bringe ned prisen på olje som markedet for import av olje avtar.
Elektrolyse

En annen metode for å produsere hydrogen kalles elektrolyse. Prosessen med elektrolyse innebærer å bruke vann for å produsere hydrogen ved å skille det fra elementer av oksygen. Denne prosessen skaper ikke noen forurensning, men det er for tiden svært dyrt.
Jobs

Overgangen til alternative former for energi som hydrogen brenselcellebiler vil skape nye arbeidsplasser i vitenskap og industri. Det vil også anspore andre næringer som kreves for anlegget bygging, produksjon og bildeler samt pågående teknologisk støtte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134124.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff