Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Cost of Making Biodiesel

Folk har vært på leting etter alternativer til fossilt brensel siden de første dagene av bil. Biodiesel er et alternativt drivstoff kilde som aldri helt fått utbredt appell. Men med dagens bekymringer om energipriser og oljereserver, er biodiesel kommer tilbake til teten som en mulig erstatning for petroleum diesel. Etter tiår med prosessen raffinement, står biodiesel nå som en mer kostnadseffektiv drivstoff alternativet. Du kan lage biodiesel i ditt eget hjem for mye mindre enn du kan kjøpe vanlig diesel. Historie

Biodiesel var faktisk en av de første brensel testet av tidlige bil innovatører som et alternativ til bensin, ifølge BiodieselAtHome. Da Rudolph Diesel oppfant dieselmotoren på 1890-tallet, brukte han jordnøttolje for drivstoff. Det var imidlertid prisen nytte av petroleum diesel på den tiden som til slutt vant over biodiesel.
Hensyn

Den tiltenkte bruk for å lage biodiesel kan påvirke kostnadene ved gjør det og selge det. Salgbar hjemmelaget biodiesel må oppfylle Department of Energy, i henhold til de alternative drivstoff og avanserte biler datasenter. Å lage din egen biodiesel kan tilby noen kortsiktige kostnader fordeler, men det kan også skade motoren hvis ikke riktig formulert.

Typer

produsere biodiesel krever kjemisk, olje-og utstyr koster, ifølge BiodieselFuelOnline. Gjennomsnittlig produksjon prosessen krever olje, lut og en alkohol forbindelse; metanol er det foretrukne valg alkohol. Per oktober 2009, lut koster ca $ 5 per pund, og enda billigere hvis du gjør større innkjøp, og metanol selges for rundt $ 2,35 per gallon.

For olje, kan du bruke en landbruks kilde til jomfru eller spillolje , som vanligvis finnes i restauranter, ifølge Wilson College biodiesel produksjon program. Brukt fett fra restauranter er vanligvis gratis og det foretrukne valget blant biodiesel entusiaster.

Utstyr kan være det største hinderet for å produsere biodiesel. Du kan lage din prosessor, men dette krever ekstra tid og kunnskap til å lære å bygge en. Små prosessanlegg solgt på nettet kan kjøre inn i tusenvis av dollar.
Fordeler

Fordelene med å lage biodiesel som regel oppveier kostnadene for å produsere drivstoffet. Wilson College rapporter at når du har nødvendig utstyr, kan biodiesel koste så lite som $ 1 per gallon. Mellom november 2008 og november 2009, diesel bensin kostnadene svingt mellom $ 2 og $ 5 en gallon, ifølge Energy Information Statistics. Innsparingen for å lage biodiesel legge opp raskt jo mer du kjører. I tillegg er biodiesel mye bedre for miljøet enn vanlig diesel og reduserer mengden av olje avfall.
Potential

Biodiesel blir en av de mest populære valgene for sjåførene, sannsynligvis på grunn av sin portabilitet. Bare om noen dieselmotor kan kjøre på biodiesel, eliminerer behovet for ny infrastruktur er nødvendig for andre alternative drivstoff som hydrogen. The Department of Energy melder at størrelsen på biodiesel industrien tredoblet i 2004 og 2005, og deretter doblet i 2006. I tillegg tilbyr USA flere skatteincentiver for produsenter av biodiesel. Soyabønner, en vanlig plante olje kilde, har overkapasitet som skal fremme lavere biodiesel priser i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134134.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff