Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Nitro Fuel

Alle kan ha de kuleste og raskeste radiostyrt bil ved å gjøre nitro drivstoff. Men husk at det ikke vil være lett i det hele tatt. Nitro fuel fått navnet sitt fra en av sine tre viktigste ingrediensene, nitromethane. De andre to er olje og metanol. Ifølge Nitroengine, er å ha noen kjennskap til drivstoff anbefales før behandling med det. Å gjøre nitro drivstoff er en morsom oppgave, men det krever tålmodighet og profesjonell hjelp fra en RC bil mekaniker og /eller entusiast. Instruksjoner
en

Forskning turboladere grundig, da dette er en veldig utfordrende fag.
2

Velg en turbolader som har et nivå av makt som passer utforming og vekt beregnet nitro-drevne radiostyrt bil. Velge feil turbolader kan føre til problemer med å kontrollere bilen.
3

Koble lystgass injeksjon mekanisme for å turboladeren. Det er sterkt anbefalt å bruke den medfølgende bruksanvisningen. Være svært forsiktig som noen av deler for montering er liten.
4

Koble drivstoffslangen til turboladeren, igjen med veiledning av den medfølgende bruksanvisningen. Bruk de små stabiliserende bånd (threadlocks) for å sikre dem sammen.
5

Monter laderen i henhold til design av bilen. Fest laderen til inntak manifold og eksos spissen. Den inntaksmanifold er ansvarlig for gjennomføring luft og drivstoff til sylindrene i motoren. Eksosen header er ansvarlig for innsamling av eksosen avfall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133943.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff