Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er farene ved en Hydrogen Cell?

På grunn av den økende kostnaden av petroleum bensin og montering bekymringer om dens innvirkning på miljøet, er andre energikilder til biler blir stadig populært. En hydrogen celle drivstoff tilbyr et alternativ til bensin, men det har noen iboende farene. Potensiell Antennelighet

Hydrogen er meget brannfarlig. Hydrogen celle drivstoff er rask å tenne og brenner seg raskt, og fordi det er mer brannfarlig enn petroleum, risikoen for brann, brannskader eller død er en stor fare. Hvis hydrogen er utsatt for en oksidant, slik som oksygen, kan det resultere i forbrenning. Imidlertid kan hydrogen celle drivstoffet ikke antennes så lenge det er i alle lukkede beholder (for eksempel en drivstofftank) med ingen andre stoffer som finnes.
Fare for kvelning

hydrogen celle drivstoff er fargeløs, luktfri og smakløst og er "undetectable av menneskelige sanser," ifølge US Department of Energy. Dersom hydrogenet skulle begynne å lekke fra brenselcellen, er kvelning en mulighet fordi det ville være praktisk talt umulig å vite at en hydrogen lekkasjen var til stede, og at gassen som ble inntatt. Imidlertid er hydrogen stiger og fortynnes raskt, senke sjansen for inntak og kvelning.
Fare for forfrysninger

Hydrogen ekstremt kaldt når du er i flytende form. Hydrogen drivstoff er svært komprimert, noe som gjør drivstoffet enda kaldere. Hvis hydrogen drivstoff lekkasjer fra en drivstofftank og berører huden kan det føre til blemmer eller brenning, frysing selv huden til poenget med frostskader. Denne risikoen kan bli forsterket på grunn av undetectability av hydrogen ved menneskets sanser.
Pressure-relaterte Eksplosjoner

Siden hydrogen må være svært komprimert for bruk i en hydrogen celle tanken er det en risiko for trykkrelaterte eksplosjoner. Hvis tanken var å slutte å fungere skikkelig, kan den plutselige utgivelsen av den svært trykksatt hydrogen drivstoff føre til en eksplosjon som kan forårsake alvorlige skader. Imidlertid vil riktig tanking systemer forhindre dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134368.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff