Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Elektriske biler og deres virkning på miljøet

I forhold til å redusere forurensning, elektriske biler har noen betydelige fordeler fremfor sine bensin kolleger. Men det gjenstår ulempene til store adopsjon av elektriske biler som i 2010. Chief blant dem er batteri lagring, reiseavstand og tid som trengs for opplading. Eksosutslipp
Highway Utslipp

Elektriske biler har ingen eksosutslipp. Siden de er drevet av batterier, er det ingen forbrenning og ingen relaterte forurensning.
Elektriske biler kan være ikke-forurensende

De eneste utslipp knyttet til et elektrisk kjøretøy kommer fra batteriet lades kilde. Så, hvis du kjøper vindkraft eller solenergi for hjem og lade en elbil der, så strømkilden er ikke-forurensende.
Lade med ikke-Renewables

Selv om en elbil lades med strøm fra en ikke-fornybar kilde, for eksempel et kull-eller gasskraftverk kraftverk, er det fortsatt renere enn å drive bilen med gass.

Andre Redusert Oil Bruk

Siden en elektrisk motor har færre bevegelige deler, er bruken av smøremidler og visse andre giftige væsker og materialer sterkt redusert.
Electric Vehicle Batterier

Moderne elbil-batterier er vanligvis nikkel metall hydrid-basert, noe som er mye lettere og miljømessig tryggere enn blybatterier som brukes i bensindrevne biler.
Emerging batteri teknologier

Bil selskaper investerer millioner i å utvikle nye batteri teknologier, inkludert litium batterier, som er mer miljøvennlig enn nikkel metall-hydrid batterier.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134221.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff