Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hybrid Vs. Fuel Biler

Hybrid biler har blitt et hett tema i bransjen som nesten alle de store produsenten i verden er ute etter å avsløre sin egen flåte av grønne biler. Forbrukere, fortsatt stukket fra de skyhøye drivstoffpriser fra tidlig 2008, søker etter måter å redusere de daglige kostnadene ved kjøring og samtidig ha en omgjengelig akseptabelt redusert karbonutslipp. Skriv inn hybridbil. The hybrid er bransjens svar på både økte drivstoffkostnader og økende forurensning bekymringer, men hvor godt gjør stable en hybrid opp mot den tradisjonelle fossile brensel auto? Historie

Produsenter har gjort ulike forsøk på å produsere hybridbiler dateres tilbake til begynnelsen av det 20. århundre. Faktisk, inntil Henry Ford greid å løse de tidlige vanskelighetene med bensinmotorer de el-og hybridbiler var det foretrukne valget for forbrukerne. Det var ikke før på 1990-tallet da hybridbiler gang ble gjeninnført til forbrukere som produksjonsmodeller fra produsenter. Dessverre var de tidlige modellene økonomisk mislykket og førte til produsentene avviklet sine hybrid-og elektriske kjøretøy programmer midlertidig. Når Honda Insight ble introdusert i 1999 det vesentlig endret landskapet. Med en EPA rated 70 mpg på motorveien, tilbudt Insight drivstoffbesparelse som var målbar for publikum. Kort tid etter den populære Honda Civic Hybrid ble introdusert som ikke bare gitt en imponerende miles per gallon EPA vurdering, men også levert de samme praktiske kjøreegenskaper til en tradisjonell drivstoff brennende bil. I 2004 Toyota Prius hybrid ble den uoffisielle flaggskipet i hybridbil revolusjon. En fire-dørs hybrid med kjeve slippe drivstoffeffektivitet og praktisk styling, representerte Prius den nye generasjon av hybrider.
Typer

Hybrider er biler som benytter både en elektrisk motor drevet av store batterier (enten NiCad eller mer nylig, lithium ion) samt et mindre gass-drevet tradisjonell motor. Gassen motoren vanligvis strøm til bilen når den enten når en viss hastighet eller reiser en forhåndsbestemt avstand. Selve begrepet "hybrid" henspiller på en blanding av to ulike kilder for strøm:. Fossilt brensel og elektrisitet

Fordeler

Hybrid kjøretøy utgjøre en rekke fordeler i forhold til sine forbrenning av fossilt brensel brødre. Mest hybrid eiere rapporterer en betydelig besparelse på bensinpumpen på grunn av økt gass effektiviteten av hybrid design. Kombinert med denne effektiviteten besparelser er redusert forurensning eller karbonutslipp. Faktisk vil enkelte hybridbiler som den kommende Chevy Volt kunne utnytte elektrisk bare strøm til opptil en 40 kilometer rekkevidde, noe som betyr at for den gjennomsnittlige pendler tur, vil det bli expending knapt noen fossilt brensel overhodet. Videre mange hybridmodeller kvalifisere for en føderal og /eller statlig skatt kreditt som kan redusere den opprinnelige kostnaden ved å kjøpe bilen.
Ulemper

Debatten er ikke helt ensidig derimot, er det noen ulemper med å kjøre en hybrid. Vanligvis vil du måtte betale mer up front for hybrid ditt enn du ville gjort for en sammenlignbar drivstoff bil. Forskjellen i pris kan være i tusenvis av dollar. Selv om du vil spare penger ved økt drivstoffeffektivitet av hybrid din, bør du beregne hvor lang tid det vil ta deg til lik den økte opprinnelige kostnaden av hybrid din. Noen ganger kan dette ta flere år å oppnå. I tillegg er ytelsen til hybridbiler ikke alltid opp til førerens forventninger til tradisjonelle drivstoff biler. Dette kan forlate noen ganger treg akselerasjon erfaring skuffende å spenningen søkende. Dessuten kan de som ønsker å bruke sin hybridbil å taue tilhengerlastene trenger å gjøre noen undersøkelser på om deres hybrid vil være opp til oppgaven.
Fremtidsutsikter

I det hele tatt, er utsiktene for hybridbiler overveldende positiv. Denne bransjen som helhet er forpliktet til å gi hybridbiler i nesten hver form, form og mote. Fra ytelse drevne sportsbiler til romslig familie minivans og SUV, er hybrid av dine behov kommer til en forhandler nær deg. Enda viktigere, er den økte kostnaden av hybrid teknologi raskt avtagende som produsenter er i stand til å redusere kostnadene og høste profitt av økt forskning. Hybrider er raskt lukke ytelsen gapet mellom deres brensel brødre samtidig øke effektiviteten gap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134256.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff