Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Virkningene av overdreven Soot i Eksos

Soot kommer fra forbrenningsmotorer, som er i de fleste biler, lastebiler og busser som tetter våre veier hver dag. Soot er forårsaket av ufullstendig forbrenning og kan bety at det er noe galt med motoren på bilen, at oljen kan trenge å bli endret eller noe i selve motoren har på seg ned. Uavhengig av hva som er galt med motoren, er det en rekke miljø-og negativ-helseeffekter som kan oppstå ved overdreven motor sot fra biler. Smog

Store mengder sot i luften vil føre til det som oftest referert til som smog i en by eller et tettsted. Denne består av en sky av sot og andre forurensninger samle i lufta og sitter over en by. Selv om dette skaper vakre solnedganger, det er forferdelig for alt som puster det, alt fra kjæledyr til fugler til mennesker. De fleste byer som har alvorlige smog problemer er store seg i områder der smog kan ikke flykte på grunn av fjellene, som Los Angeles og Mexico City. Mange steder med smog problemer har gjort fremskritt for å sikre at alle biler på sine veier ikke har overdreven sot i eksosen deres gjennom smog sjekker.
Dirty Structures

Sotpartikler i luften på grunn av eksos vil flyte en stund før du kommer ned og samler på bakken. På steder med smog problemer, legger dette sot sammen med andre forurensende stoffer på bygninger, boliger og biler som det til slutt faller fra himmelen eller kommer ned med hjelp av regn eller vind. Dette vil ofte forlate en støvete grå eller svart film på overflater av strukturer eller biler, noe som gjør dem ser skitten eller lite appellerende. Fra dette, bilvask og bygge rengjøring næringer trives i disse lokale økonomier, som det alltid vil være noen sot å rydde opp.
Paulsen Problemer

Det er mange helsemessige problemer forbundet med områder med store mengder sot i luften, blant både mennesker og dyr. Disse inkluderer respiratoriske problemer, som de som bor klart ved forurensning er stadig puste inn partikler av sot, som vil samle seg i lungene. De som allerede har luftveisproblemer eller som er følsomme for hva de puster vil trolig ikke være i stand til å leve i disse miljøene. Slimhinner, liker øyne og neser, kan også bli irritert på grunn av store mengder sot i luften og allergi som har vært fraværende i noen år kan oppstå på grunn av sot følsomhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134372.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff