Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer Gassmotorer til matolje

Vegetabilsk olje som en kilde til drivstoff gir ingen netto økning i atmosfærisk karbondioksid, legger smøring til bilens motor og reduserer avleiringer i motoren, noe som gjør det til et miljøvennlig tilnærming til kjøring. Kostnadene ved å kjøre en bil på matolje kan være ganske billig, når kilden er avfall matolje fra restauranter. The Straight vegetabilsk olje motoren er installert som en alternativ kilde til drivstoff i bagasjerommet, siden matolje gels under 25 grader Fahrenheit, noe som gjør dieselmotoren en viktig backup i kaldere tider av året. Ting du trenger
Biodiesel motor bil
Vegetabilsk olje drivstoff konvertering kit
Vegetabilsk olje
0,5 mikron tykke filter poser
Vis flere instruksjoner
1

Pass på at bilen har en dieselmotor, og at denne motoren har ingen gummipakninger. Eldre diesel modellene ble produsert med gummipakninger som vil bli skadet med vegetabilsk olje, men nyere dieselmotorer ikke håndtere dette problemet. Kun dieseldrevne biler er i stand til å ha en vegetabilsk olje motoren er installert som et alternativt brensel kilde. Hvis bilen din bruker vanlig petroleum basert bensin, en konvertering til diesel må gjøres før konverteringen til vegetabilsk olje drivstoff kan utføres.
2

Forskning og kjøpe en god kvalitet vegetabilsk olje drivstoff konvertering kit danner en pålitelig kilde. Noen kits er annonsert som blir enkel å installere hjemme, men med mindre du har før mekanisk kunnskap, er det best å ha den installert av en erfaren mekaniker. Installer pakken i bagasjerommet på bilen og koble den opp til bilens radiator for å varme opp oljen før den går inn i motoren. I et synlig område av dashbordet, installere en egen bensinmåler for matolje drivstoff nivå, samt en bryter for å gå fra diesel til veggie olje.
3

Finn en kilde for vegetabilsk olje. Kjøpe ny olje kan være dyrt, men restaurantene er som regel glade for å donere sitt avfall vegetabilsk olje, noe som sparer dem statlige avhending avgifter. Kinesiske restauranter har som regel renere spillolje som vil trenge mindre filtrering. Oljen bør gult.
4

Fyll vegetabilsk olje tank med spillolje, passerer den gjennom 0,5 mikron tykke filter poser til å filtrere ut eventuelle matrester.
5

Start bilen ved først å bruke dieselmotoren for å varme den opp, noe som gjør den vegetabilske oljen mer flytende. Dette er spesielt aktuelt for kaldere klima. Bruk bryteren montert på dashbordet for å manuelt bytte fra diesel til vegetabilsk olje. Pass på å slå drivstofforbruket tilbake til diesel hvis bilen vil være av i mer enn ti minutter, for å holde den vegetabilske oljen fra herding i motoren når bilen er kald igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134196.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff