Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan venne matolje for biodieselproduksjon

Som verden hoder mot en mer diversifisert energiforsyning, er interessen for ikke-typiske drivstoff kilder som biodiesel økende, noe som dessverre betyr at det blir vanskeligere å finne pålitelige kilder til avfall matlaging olje. Det blir viktigere enn noen gang å finne gode tilbydere av avfall vegetabilsk olje gjennom store og små restauranter, og for å opprettholde gode relasjoner med disse leverandørene. Du trenger
lukkede beholdere
Vis flere instruksjoner
en

Canvass de lokale restaurantene i ditt område, snakke med restaurant ledere eller eiere. Bare snakke med restauranter som du kan besøke på en pålitelig basis, helst i en praktisk rute, snarere enn en tilfeldig ordning. Dette vil hjelpe deg å sette opp en vanlig tidsplan med restauranten.
2

Ta med tilstrekkelig dokumentasjon og bilder for å forklare sjefen hva det er du skal gjøre med avfallet vegetabilsk olje. La dem se på (og lukte) din biodeisel kjøretøy. Som en side notat, kan dette preparatet også være svært nyttig når du arbeider i ikke-engelsktalende steder.
3

Opprettholde solide profesjonelle relasjoner med disse leverandørene. Det er viktig at du er pålitelig med dine pickups og ta kontakt om eventuelle endringer eller cessations. Det vil ikke ta så veldig mange ubesvarte pickups for en restaurant eieren å gå tilbake til den gamle måten å gjøre ting på, eller la en annen biodiesel solfangeren å ha sin spillolje.
4

Påse at beholderne du transporterer er tett tillukket. Ta med dine egne containere om nødvendig, slik at du kan være sikker på at du ikke vil ha enda mindre søl på returen. Hvis mulig, transportere containere i en åpen lastebil seng eller tilhenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134314.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff