Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Ingredienser for å lage hjemmelagde Biodiesel

Folk er gjenoppdage fordelene ved å bruke biodiesel. Vi vil til slutt gå ut olje og prisene vil fortsette å klatre høyere. Du kan lage din egen biodiesel med noen billige kjemikalier som finnes i enhver jernvarehandel. Selv om biodiesel ingrediensene er vanlig, kan de også utgjøre noen helsemessige farer når de riktige sikkerhetsforanstaltninger ikke er tatt. Historie

Selv om vi liker å tenke på biodiesel som et nytt alternativ til bensin, er det faktisk en av de første brensel som brukes i biler, ifølge Pacific Biodrivstoff. Oppfinneren av dieselmotoren, Rudolph Diesel, brukt peanøttolje for den første prototypen av dieselmotoren. Biodiesel og petroleumsbasert diesel var vanlig i dieselmotorer til 1920-tallet, da biodiesel ble dyrere enn fossil diesel og mindre tilgjengelig.
Identifikasjon

Selv spillolje er en viktig del av å lage biodiesel, trenger en skikkelig mix noen vanlige ingredienser - lut og en alkohol sammensatte, vanligvis metanol - for å skape en skikkelig biodiesel løsning, ifølge Wilson College biodiesel gjør nettside. Når det kombineres med lut og metanol, olje avfall gjennomgå en prosess som kalles "esterificaiton" som resulterer i glyserin og biodiesel.
Kostnader

Kostnadene for å gjøre biodiesel avhenger av hvor mye du vil bruke. Forvent å betale rundt $ 5 per pund for lut, med mindre du gjør en bulk kjøp som ofte kommer med en rabatt, ifølge Biodiesel Fuel Online. Metanol vil kjøre ca $ 2,36 per gallon. Endelig kan selve spillolje trengs vanligvis bli funnet for fri. Restauranter alltid har brukt matlaging fett du kan resirkulere.
Fordeler

fleste av biodiesel fordeler beløpet til bedre miljø og folkehelse. Biodiesel brenner mye renere enn vanlig petroleum diesel. De lavere graderinger av biodiesel, for eksempel B20 (20 prosent diodiesel), bare kutte karbonutslipp med 15 prosent, men den høyeste karakteren av biodiesel, B100, kan avgi 75 prosent mindre klimagasser enn vanlig diesel. Mindre forurensning i luft reduserer luftveissykdom og hindrer global oppvarming, ifølge Department of Energy.
Warning

Når gjort riktig, slik at biodiesel er en trygg prosedyre, men de kjemikaliene som brukes for å gjøre det kan være skadelig. Lut og metanol er giftige kjemikalier som kan brenne deg eller forårsake sykdom hvis du puster dem inn, ifølge Wilson College. Prosessen med å lage biodiesel omfatter oppvarming av oljen, noe som kan forårsake brann. Biodiesel kan også miste dystre innsiden av motorene som resulterer i tette drivstoff filtre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134136.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff