Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lese en gaffeltruck Propan Bottle Gauge

Eldre modell gaffeltrucker vil sakte slippe gaflene på fronten av bilen som løfter pallene når gaffeltruck går tom for propan og slår seg av. Dette kan forårsake alvorlig skade på mennesker og produkter når dette skjer. Nyere modeller er utstyrt med et håndtak som tillater føreren å stoppe heisene fra å falle. Det er viktig å vite hvordan du skal lese en gaffeltruck propan flaske gauge, slik at sjåføren kan få mer drivstoff og forebygge problemer. Instruksjoner
en

Finn propan måleren. Dette er en liten rund gjenstand som ser veldig lik den gassen måle på et kjøretøy. Det er bare to steder det bør ligge:. På dashbordet av gaffeltruck med alle de andre kontrollene og målere, eller festet til ventilen på propantanken
2

Rengjør måleren dekselet slik at bokstavene er synlig bak glasset.
3

Finn en nål som er festet i bunnen av måleren. Denne nålen vil bevege seg avhengig av hvor mye drivstoff det er inne i propantanken. Bokstavene og linjer som er bak nålen vil fortelle deg hvor mye drivstoff det er i tanken.
4

Finn de to bokstaver på måleren. Når nålen berører bokstaven "E", betyr det at tanken er tom. Bokstaven "F" betyr at tanken er full.
5

Finn linjen i midten av måleren. Denne linjen symboliserer når propantanken er halvfullt.
6

Finn linjene som er mindre enn halvparten og større enn alle andre. Disse linjene representerer kvartalene. Hvis nålen arm er på kvart mark nærmest "E", betyr det at det er bare en fjerdedel av en tank. Hvis det er på kvart mark nærmest "F", det betyr at det er tre fjerdedeler av en tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133936.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff