Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Ulemper av hydrogenbiler

Vi hører det fra bil selskaper, ingeniører og politikere: "er hydrogenbiler bølgen av fremtiden." Men så lenge vi har fått høre dette, betyr hydrogen brenselcelle-teknologi ikke synes å være å få noen nærmere vises på markedet. Det er flere grunner til at hydrogenbiler aldri kan treffe scenen i noen form for betydelige tall. Fuel Storage

En grunn til at hydrogen brenselcelle-teknologien ikke har fått av bakken er fordi det er vanskelig å lagre i de mengdene som folk flest forventer fra en bilens drivstoff kapasitet. Vanligvis biler inneholde nok drivstoff til bilen for å reise 300-400 miles før du trenger å fylle bensin. For å lagre så mye hydrogen, ville drivstofftanken må være utrolig tungt for å hindre den fra å sprenges i tilfelle av en kollisjon. Den ekstra vekten ville føre til en reduksjon i drivstoff kjørelengde, noe som gjør det en Catch-22 situasjon der du legger mer drivstoff kapasitet fører til mindre drivstofforbruk.
Produksjonskostnadsanalyse

Bilprodusenter se bekostning av hydrogen bil produksjon og det som oppfattes som manglende etterspørsel som hindringer for å lage masseproduserte hydrogendrevne kjøretøyer. Fordi materialene som trengs for å produsere hydrogen biler er ikke lett tilgjengelig og teknologien er dyrt i seg selv, ville produsentene må lade høye priser for biler, som vil drive dem ut av området av gjennomsnittlig kjøperen.

Vedlikehold

Fordi teknologien er spesialisert, ville hydrogenbiler være dyrt å vedlikeholde. Eksperter ville ha å gjøre alle viktige reparasjoner og reservedeler ville bli dyrt.
Fuel Tilgjengelighet

Hydrogen drivstoff er vanskelig å få på grunn av mangel på infrastruktur og bekostning av produksjon. For å overtale produsentene til å lage hydrogen biler, hydrogen drivstoff stasjoner ville være vanlig og utbredt nok for bileiere å ha lokal tilgang til drivstoff.
Konkurranse med Elektro /Hybrid Vehicles

hybrid-og elektriske biler er i produksjon og nyte en etterspørsel i markedet for alternative drevet biler. Fordi en infrastruktur som allerede finnes for elektrisitet og teknologien er billigere og enklere å utvikle, ville hydrogenbiler må overvinne hold at hybrid-og elbiler nyte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134415.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff