Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Negativer av elektriske biler

The push for alternative energikilder har ført til forskning på bruk av elektrisitet til biler. Disse studiene har resultert i en ny bil produkt nisje, og flere modeller av elektriske biler er allerede på markedet. Det er mange fordeler med disse bilene blir spioneringen, men noen mulige negative av elektriske biler har blitt foreslått som godt. Grunnleggende om elektriske biler

Prinsippet designkonsept bak elektriske biler er bruken av et oppladbart batteri som driver alle av bilens funksjoner, inkludert drivverk. Disse bilene er avhengige av en kontroller for å regulere hvor mye strøm motoren produserer, basert på førerens bruk av gasspedalen. Den batteri design er vanligvis sentrert rundt en 300-volts system som produserer alt 20-40 kilowattimer kjøretid. Dette betyr rundt 100 miles i avstand evne, avhengig av kjøreforhold og plasseringen av pendling (by vs åpne veien). Batteriene i elektriske biler må lades tider som er målt i timer, selv om noen prototyper har angivelig blitt designet med on-board ladekapasiteten å forlenge kjøretid. Andre har forbedret stasjonære opplading enheter som hevder å redusere basen lade ganger til bare noen få timer. Lithium ion batteri teknologi er grunnlaget for de fleste amerikanske prototyper (eller eksisterende modeller) av elektriske biler. Nyere innovasjoner inkluderer utvidet batterilevetid og høyere hastighet evner.
Negative av elektriske biler

En av de største kritikk av elbiler er den korte batterilevetiden. Noen ser dette som en avskrekkende til deres bruk, så vel som deres videre utvikling som et kommersielt produkt. Den optimale avstanden serien så langt for elektriske biler gjennomsnitt rundt 100 miles, selv om noen nyere design hevder øker opp til 150 miles eller mer i kjøreavstand evne. En annen av de negative som har vært reist er økt belastning på eksisterende strømforsyningen hvis projiserte EV salget går fremover som produsentene har planlagt. Southern California Edison, en stor leverandør av kraft til det området av staten, som inkluderer pendler-tung Los Angeles, har uttrykt bekymring over mulige brown-outs og til og med black-outs som kan følge av integrering av elektriske biler inn i bilen kultur at sørlige California er kjent for. Forbedringer i lading teknologier fra 120-volt til 240 volt ladere vil også øke belastningen på kommunale strømforsyninger. Disse faktorene, sammen med stadig økende bestanden i urbane områder over hele landet, blir sett på som negative av elektriske biler som må løses før en fullstendig integrering av teknologien er gjennomførbar.

Lithium Mangler

Bruk av litium som den primære materialet for batteriene som driver elektriske biler har forårsaket noen industri analytikere noen bekymring. Ifølge William Tahil, direktør for forskning for Meridian International Research, det globale tilbudet av litium, i hovedsak i Sør-Amerika og Kina, er begrenset til i overkant av 6 millioner tonn. Hans oppfatning er at uttømming av denne ressursen som ville følge av foreslåtte EV produksjonsplaner av mange bilprodusenter kan føre til et enda større problem for ressurs forsyning enn blir for tiden diskutert i forhold til oljeforbruket. I tillegg skaffe litium krever en gruve prosess som presenterer sitt eget sett av avfall biprodukt scenarier, som også er en av de kritikk av oljeindustrien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134298.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff