Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Typer Electric Automobile Batterier

Hver fossilt drevet bil har et batteri som gir strøm til å starte motoren og kjøre noen tilbehør, med dynamo som serverer å lade batteriet. Med elektriske biler, tar batteriet på en helt ny mening som eneste kilde til kraft til å kjøre alle systemer og styre bilen i stedet for petroleumsprodukter. Ulike typer elektriske batterier er utviklet for å møte behovene til en elektrisk bil. Lead Acid

En standard teknologi, i bruk i lang tid i gass biler, og et valg når du konverterer en gass bil til elektrisk, blybatterier har bekymringer, som ikke er energieffektive og ta lengre tid å lade. I tillegg, ifølge Planet Green, kan bly syre ikke produserer nok strøm i lang nok tid til å oppfylle kravene til en elektrisk bil, og dermed gi batteriet en kort kjørelengde rekkevidde.
NiMH

Nikkelmetallhybrid, eller NiMH, gir overlegenhet over blybatterier i energieffektivitet pluss distanse - det vil si kjørelengde en elektrisk bil kan dekke før batteriet må lades. Men disse batteriene ikke demonstrere påliteligheten av bly syre, er langt dyrere og støter på vanskeligheter i kaldt vær.
VRLA

Ventilregulert bly syre eller VRLA, er en type modifisert syrebatteri for elektriske biler, designet for å tåle ekstreme værforhold. En bekymring innebærer at batteriet krever regelmessig bruk for lading, med utilstrekkelig bruk fører til batterifeil. Regelmessig bruk forbedrer batteriet, noe som gir det en lengre levetid og evne til å bli brukt mer mellom gjenopplading. Ytterligere forbedringer har resultert i et mindre batteri som tar en kortere periode for å lade opp.
Lithium Ion

En svært energieffektive batteri, har denne typen sine fordeler og ulemper, som begynner med en kort livssyklus, som kan oversettes til høyere erstatning kostnader som motvirker de lavere kostnader til energi for å fungere. Disse batteriene kan produseres i forskjellige størrelser for å passe den type bil, og er lette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133932.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff