Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage en HHO Generator for en bil

Hydrogen-hydroksid (også kjent som HHO) generatorer har eksistert i flere tiår og kan fortsatt være et levedyktig alternativ for mange biler på veien i dag. HHO generatorer utnytte kreftene av hydrogen som et alternativt drivstoff og sikkerhet for en selvstendig generasjons enhet for å øke gass kjørelengde på bilen din. HHO generator passerer en elektrisk strøm gjennom en ionisert vann løsning, som produserer hydrogen-hydroksid eller "Brown gass", som deretter sendes videre til bilens luft inntak. Kjøretøyet brenner HHO gass i tillegg til luft /brennstoffblandingen, for derved å kutte ned på drivstoff som er nødvendig for å drive motoren. Selv om det høres komplisert ut, bygge en HHO generator er faktisk ganske enkelt. Du trenger
3-tommers diameter PVC rør
to screw-on PVC pipe caps
Drill
Silikon sement
1/2-inch plast akvarium tubing
ark av en /4-tommers-tykke stålplater
baufil
4-tommers rustfritt stål bolt
14-gauge batterikablene
Conduit braketter og monteringsskruer
Vann
Baking soda

Vis flere instruksjoner
en

Fest de to skrukorker til hver ende av en 12-tommers-lange stykke tre-tommers diameter PVC rør. Skru en cap og bruke dette som "toppen" av HHO generator.
2

Bruk drillen for å lage en 1/2-inch diameter hull, 2 inches ned fra kanten på toppen av generatoren. Trykk den ene enden av plastrør gjennom dette hullet, og bruke silikon for å sementere den på plass.
3

Bruk baufil til å kutte stål plate inn i et dusin eller så strimler som er 3 inches lang og 1/2 cm bred. Bor et hull i toppen av hver stripe og deretter sette sammen langs bolten.
4

Drill to hull 6 inches fra toppen av HHO generator slik at du kan sikre stålplatene inne i generatoren legeme. Bruk silikon til vanntette endene av boltholes.
5

Koble batterikabelen til hver ende av bolten, og deretter montere HHO generator inne i motorrommet med vannledningen brakett og inkluderte bolter. Pass på at du monterer generatoren nær nok til batteriet slik at batterikablene vil nå terminalene.
6

Fyll HHO generator med 3 ss. av natron og fyll vann opp til et nivå over stålplatene. Skru lokket inn i toppen av HHO generator, og koble plastrør til luftinntaket slangen via blow-off dyse på den nedre delen av slangen.
7

Koble batterikablene til terminalene, og starte bilen opp. Den strømmen som går gjennom stålplatene vil skape en reaksjon i vannet, og tvinger HHO gjennom slangen inn i luftinntaket slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134129.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff