Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er fordelene og ulemper av brenselcellebiler?

Fuel-cell biler anses å være en av de mest optimale valg for typer kjøretøy i årene som kommer. Mange bilprodusenter som Mercedes, Honda og GM, har allerede investert penger i drivstoff-celle kjøretøyer. Fordi tradisjonelle biler kjøres på fossilt brensel - en ikke-fornybar energikilde - det er klart at på et eller annet tidspunkt, vil en alternativ biltype være nødvendig. Forstå fordeler og ulemper til brenselceller vil gi ledetråder om det vil være en førsteklasses valg for forbrukerne. Struktur

Brenselceller er langt mindre komplisert enn tradisjonelle brennbare motorer. En dag kan dette være svært gunstig for den gjennomsnittlige hus, slik at han kunne forstå hvordan hans kjøretøyet fungerer, samt hvordan å reparere bilen sin når den har problemer. Fordi brenselceller ikke nå de høye temperaturene som brennbare motorer gjøre, de er mye mindre utsatt for strukturell svakhet eller korrosjon som bygger seg opp over tid med dagens kjøretøy.
Miljø

annen grunn til at denne teknologien får så mye investeringen er på grunn av miljømessige effekter. Flertallet av brenselceller for hydrogen, når hydrogen brannskader, det eneste biprodukt er vanndamp, noe som er helt ufarlig for miljøet. Brennbare motorer slipper karbondioksid, som er farlig for mennesker og miljø, og regnes for å være en av de viktigste bidragsyterne til global oppvarming.
Cost

En ulempe å produsere drivstoff-celle biler er hele infrastrukturen. Fordi det vil kreve fyllestasjoner, masseproduksjon og masse finansiering, vanskeligheten ligger i oppsettet av en verden som tillater folk å pålitelig operere brenselcellebiler kjøretøyer. Sette opp den aktuelle infrastrukturen vil koste milliarder av dollar, om ikke mer, og folks tillit til en ny teknologi er treg generelt å utvikle.

Det koster å kjøpe en brenselcelle-bilen er for tiden dyrt fordi disse kjøretøyene er ikke i masseproduksjon. Det kan også bli dyrt å fylle bensin en brenselcelle-kjøretøy fordi fyllestasjoner er få og langt mellom.
Dag

tiden, teknologien er dyrt, er det få produkter å velge mellom, og ingen infrastruktur er på plass for å støtte et samfunn som kjører på brenselceller. Uten disse aspektene, vil forbrukernes tillit og støtte være treg til å utvikle. Uten sterk støtte, forskning og utvikling, er penger treg til å bli investert i disse avanserte teknologiene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134242.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff