Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Car Problemer

Den dagen at verdens avhengighet av olje er endelig brutt vil ikke komme til på grunn av hybrid, diesel eller rene elektriske biler, snarere som vil skje når hydrogen brenselcelle-teknologi blir levedyktig nok til å bringe til marked. Akkurat nå, er Honda FCX Clarity den eneste produksjonen hydrogen-drevet bil tilgjengelig, tilbys først og fremst til innbyggerne i Sør-California, og begrenset til 200 kunder i that.With absolutt ingen utslipp og en hjemmelaget fullt kilde, hydrogenbiler er en drøm sant. Problemet er at det er noen hindringer som må overvinnes før teknologien blir standard. Teknologi

fortsatt i sin barndom, har hydrogen markedet en lang vei å gå før det kan bli industristandard. Riktignok har Honda FCX Clarity, men at bilen er av begrenset produksjon og sterkt finansiert av den japanske bilprodusenten. Hydrogen brenselceller er skjøre og dyre å produsere, og ennå ikke i stand til å tåle kulde.
Cost

Kostnaden for å produsere bare en Honda hydrogenbil er i overkant av én million dollar per 2009, en pris godt utenfor rekkevidden av nesten enhver forbruker. Selv om etterspørselen etter hydrogen biler var sterk, vil prisene fortsatt være godt over prisen for en tilsvarende gass drevet bil, begrense sin kundebase enormt.
Fuel
< p> I motsetning fossilt brensel som olje, må hydrogen produseres for å bli brukt. Enkelte fossilt brensel som ren forbrenning av naturgass kan brukes til å produsere hydrogen, effektivt redusere klimagassutslipp.
Infrastructure

widescale hydrogen bruk ville bety etablering av en distribusjonsnett som ikke finnes i dag. Selv i dag allment tilgjengelig for kommersiell bruk, er hydrogen nærmest utilgjengelig for publikum. Shell Corporation anslår at det kan lett koste $ 20 milliard for å etablere en hydrogen-nettverk over hele USA.
Storage

tiden lagret på det punktet av bruk, det vil si , i tanker som finnes i en bil, er hydrogen vanskelig å lagre eller transportere med store tanker som trengs for å holde brenselet. Utvikle tanker som er mindre og lettere er et mål ennå ikke nådd, et skritt som ville gjøre hydrogen bruk fornuftig.
Konklusjoner

Selv om hydrogenbiler er et konsept som noen folk omfavner, bekymring kritikere at andre mer teknologisk avanserte og kostnadseffektive alternativer kan bli kastet til side til fordel for å helle milliarder av dollar inn i en uprøvd drivstoff kilde. Disse kritikerne hevder at elektrisk kraft er nærmere å bli perfeksjonert, mens hybrid og ren brenning dieselmotorer er også verdt å utforske, og dermed sin motstand mot søker hydrogenbrenselceller løsninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134105.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff