Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Injection Systems for bensin motorer

I 2010 er hydrogen blir utforsket som et alternativ til oljebaserte drivstoffer. Siden hydrogen kan destilleres ut av vannet, er det en meget levedyktig alternativ som drivstoff. Forskere ved ulike institusjoner utforsker, og har utforsket, hvor forbrenningsmotorer kan bruke dette drivstoffet. Forskning pågår, men som i november 2010, er det ikke et kommersielt gjennomførbart drivstoff kilde for utbredt bruk. Injeksjon kits er tilgjengelig kommersielt som vil legge hydrogen til bensin, noe som gjør det brenne mer effektivt enn vanlig bensin, men bevis for at disse enhetene betydelig forbedre ytelsen er anekdotiske i beste fall, og noen mener disse pakkene kan være skadelig for motoren din. University of Michigan Study

I 1985 forskere ved University of Michigan i Dearborn forsket bensininnsprøytning med hydrogen. De oppdaget at hydrogen egenskaper er langt annerledes enn bensin. Først, er dens flamme foran spre mye raskere. Flammefronten spredningen er hvor fort flammen reiser. Hydrogen sprer på 9,55 meter per sekund. Bensin har en flamme foran spredt på 1,25 meter per sekund. Motorer vil måtte endres for å kompensere for dette. For det andre var den termiske virkningsgrad høyere enn med bensin med hydrogen. Mens denne foreløpige undersøkelser er datert, viser det at en motor vil kjøre på hydrogen, men ikke effektivt.
University of Nevada Study

The Center for Energiforskning på University of Nevada omsatte en Polaris Ranger i 2008 for å kjøre på hydrogen. En Polaris Ranger er omtrent på størrelse med en golf cart, og har en 425 kubikkcentimeter motor. Tester viste at bilen kjørte tilfredsstillende med hydrogen.
University of California Study

I september 2010 forskere ved University of California etterforsker blande hydrogen med annet brensel i en blanding injektor. Beregningsorientert studier ble gjort på den tiden, og forskning er ongoing.The etterforskere uttalte ulike injektor design vil bli testet, sammen med ulike blande drivstoff.
University of Tennessee Uttalelser
< p> The University of Tennessee har gitt uttalelser om den nåværende tilstand av forskning. Først, er hydrogen ikke en energikilde, men snarere en energibærer. Forskjellen er en energikilde brannskader og konverterer til noe annet. Energibærer ikke "brenne", men heller konverterer voldsomt til en annen form. Hydrogen reagerer med oksygen, og de to gassene konvertere til vann. The University of Tennessee videre uttalt, siterer Department of Energy, at for hydrogen brukes som drivstoff til å bli utbredt, flere faktorer må overvinnes. En faktor er publikums frykt for hydrogen eksplosjoner. En annen faktor er mangel på opplæring for teknikere, siden teknologien er så ny.
Experimenter Study

experimenter Darren Chandler konvertert sin Commodore (en britisk bil) til hydrogen i 2003. Han måtte kjøpe injektorer, den elektroniske styreenheten for injektorene og gasstanker. Han uttalte at ca US $ 3160 ble brukt. Veitester resulterte i en pålitelig bil, men siden hydrogen er svakere enn bensin, ble motorkraften reduseres med om lag 20 prosent.
Omregningsenheter

The American Hydrogen Association var spurt om en kommersielt tilgjengelig kit er tilgjengelig for å konvertere bilmotorer. Svaret er "nei" Per november 2010 er ingen kommersielt tilgjengelig kit tilgjengelig for å konvertere en bilmotor. Tusenvis av ulike motorer finnes, med tusenvis av størrelser og konfigurasjoner. Hvis du ønsker å konvertere til hydrogen, må du bli en design ingeniør og utvikle ditt eget system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133984.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff