Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Sammenlignet med gass

Den amerikanske Energy Information Administration (EIA) sier at hydrogen vil etter hvert bli en viktig energikilde og er satt for å redusere avhengigheten av bensin til transportformål. Bensin

Bensin er den konvensjonelle drivstoff kilde for biler i USA. Ifølge EIA, er 20 millioner fat olje forbrukes av 200 millioner biler daglig. Bensin er opprettet fra råolje, som er en ikke-fornybare drivstoff som til slutt vil bli tømt.
Hydrogen

Hydrogen er et element som er rikt på de fleste spørsmål innenfor vårt univers . Dette elementet er ansett som en god kilde drivstoff fordi den er fornybar, og det kan omdannes til elektrisitet for å drive en bil.
Uavhengig Fuel Source

Hydrogen kan produseres innenlands, redusere utenlandsk avhengighet av olje. EIA sier at bensin produksjonen skjer innenlands og at 60% av råolje er importert til USA fra utenlandske kilder.
Produksjon

Hydrogen er et rent drivstoff hvis den er fremstilt for å være miljøvennlig. Elektrolyse, damp reformere, og thermonuclear metoder er teknikker som brukes til å produsere hydrogen. Bensin er skapt i raffinerier der bensin er skilt fra råolje.
Løpende utvikling

Infrastruktur for hydrogen ikke er utviklet nok til å gjøre det praktisk for massen. Bensin vil forbli den primære drivstoff kilde for biler. Men ifølge Department of Energy, er Office of Fossil energi tiden utvikler hydrogen-gass motorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134199.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff