Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hjemmelaget Hydrogen generatorer for biler

De viktigste delene av hydrogen generator er elektrolysatoren, bobleren, og strømforsyningen. Konstruksjon og installasjon er ganske rett frem, men det er et par ting du bør vurdere. Design

De vanligste design for elektrolysørene ringe for bruk av rustfrie plater, rør, eller wire. De viktigste tingene å huske er at rustfritt stål skal være 316L eller det vil raskt ruste bort under bruk, noe som øker driftskostnadene. Det er bedre å bruke litt mer nå da måtte erstatte deler ofte.

Det neste viktige når du velger et design er areal. Jo mer areal du har på rustfritt stål jo mer hydrogen generert.
Construction

Under byggingen, er det viktig å kontrollere avstanden mellom plater, rør eller ledning. Med plater eller rør, kan enkle avstandsstykker gjøres ved hjelp av gummi ark eller o-ringer. Ved bruk av wire, kan ledningen være coiled og deretter strukket for å gi riktig avstand.

Ved bruk av rør eller plater å konstruere din electrolyzer, er en enkel måte å øke arealet til sand flatene i en 90 graders Tverrlinjen mønster. Riper igjen av sandpapir vil øke areal og produksjon.
Installasjon

Under installasjonen blir en bobler brukes til å skille elektrolysør fra motoren. Dette er en enkel enhet, som består av et rør fylt med vann som den i hydrogen føres gjennom på veien til motoren. Det forhindrer tilbake inn i ild elektrolysatoren, og er den eneste sikkerhetsinnretning på systemet.

Hele sammenstillingen plasseres i motorrommet på en slik måte at tilstrekkelig luftstrøm og kjøling.

Oppsummering

Bruk kvalitetsmaterialer, konstruksjon teknikker, og sikkerhetsanordninger vil gi deg en tryggere, mer effektiv hydrogen generator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134093.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff