Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Den Fordeler og ulemper i Naturgass for Biler

Som bensin prisene fortsetter å øke, er bileiere på jakt etter nye og billigere drivstoff alternativer. Komprimert naturgass (CNG) har blitt et levedyktig alternativ for noen som bilprodusenter produserer mer og mer av denne type kjøretøy. Før du bestemmer deg for å kjøpe et naturgass-drevet bil, gjøre lekser for å sikre at det passer med hva du er ute etter så er det flere fordeler og ulemper. Miljø

En av de viktigste fordelene til en naturgass bil er reduksjon i skadelige utslipp. De kan redusere karbonmonoksid utslipp med over 90 prosent, om lag 50 prosent reduksjon i hydrokarboner og om en 1/3 reduksjon i ulike nitrogen i forhold til bensin biler, ifølge Environmental Protection Agency.
Cost

Naturgass koster omtrent en tredjedel av prisen på bensin for å reise den samme distansen. I tillegg til kostnaden av brennstoffet, driftskostnadene tendens til å være billigere som naturgass brenner meget rent. Dette betyr mindre belastning på motoren og behovet for tune-ups og oljeskift. Også noen stater tilby skatteincentiver for folk som kjøper disse typer kjøretøy. Den faktiske kostnaden av en naturlig gass kjøretøy tendens til å være noen få tusen dollar mer enn en sammenlignbar gassdrevne auto.

Safety

naturgassbiler anses tryggere enn bensindrevne biler fordi drivstoff sylindere er av tykk, armert stål, konstruert for å tåle harde støt, miljømessige eksponering, og temperatur. Naturgass er lettere enn luft, slik at hvis drivstofftanker punktering i en kollisjon, vil det i stedet for å fordampe basseng opp under bilen. Hvis naturgassen skulle begynne å lekke ut det er meget brennbart, men så snart gassen er fordampet, faren for en brann i dramatisk redusert. Til sammenligning, er fortsatt en gass utslipp en fare til drivstoffet er fysisk fjernet.
Fuel Tank

drivstoff sylindere for en naturgass bil pleier å være ganske stor og er vanligvis plassert i bagasjerommet, noe som dramatisk reduserer lagringsplass. Hvis du har planer om å bruke bilen til å flytte ting, kan dette være et betydelig problem.
Drivstoff stasjoner

Finne en naturgass drivstoff stasjon kan være en utfordring. Foreløpig er det rundt 1300 fyllestasjoner spredt over hele landet. Til sammenligning er det mer enn 125 000 bensinstasjoner i USA, ifølge US Census. Hvis du kjører lite naturgass du kunne ha et problem å finne en bensinstasjoner i nærheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134359.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff