Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan tester jeg HHO gass kjørelengde?

HHO (aka oxyhydrogen eller "Brown gass") generatorer har vært en kilde til uenighet siden de først ble utviklet i slutten av 1960. Disse enhetene bruker høy strømstyrke elektrisitet å splitte vann til sitt konstituerende atomer, oksygen og hydrogen. Når innført i en motor, fungerer dette knallgass som både en supplerende drivstoff og katalysator, teoretisk sett muliggjør mer grundig forbrenning og styrke kjørelengde. Det er ingen tvil om HHO gass i seg selv vil øke kjørelengde, men generatoren celle krever strøm for å fungere. At strømmen kommer fra dynamoen, noe som trekker strøm fra veivakselen. Den eneste måten å finne ut om den ekstra kjørelengde fått fra brennende HHO gass er nok til å oppveie effekten tapt ved å produsere elektrisitet er å teste oppsettet under kontrollerte forhold. Du trenger
Masse bensin
Vis flere instruksjoner
Testing Kjørelengde
en

finne en 24-timers bensinstasjon i nærheten av en motorvei av-rampen, helst en hvor det er lite trafikk når som helst på dagen. Returner til at bensinstasjonen sent på kvelden, når du er usannsynlig å støte på andre biler på motorveien. Fylle tanken opp på pumpene med vanlig drivstoff.
2

Drive på utdanningen, og velg en angitt avstand på minst 40 til 50 miles, og stopper ved en annen bensinstasjon for å fylle bensin. Akselerere på en langsom, kontrollert hastighet, og sette cruise control på 5 km /h under fartsgrensen. Går litt tregere vil bidra til å holde deg i riktig kjørefelt, eliminere variabler forårsaket av pasninger og bråbremser. Ideelt sett bør du ikke trenger å berøre gassen eller bremsen før du når forhåndsbestemt exit.
3

Fyll tanken opp som du gjorde før, og bemerker den nøyaktige mengden drivstoff som brukes i liter. Få tilbake på utdanningen, og kjøre tilbake til den første bensinstasjonen. Akselerere på akkurat samme måte, og sette cruise control med samme hastighet.
4

Refill din gass tank, og merk den nøyaktige mengden drivstoff som brukes i gallons, og legge den til figuren du fikk på siste bensinstasjon. På dette punktet vil du ha en toveis gjennomsnittet for drivstoff kjørelengde, noe som bidrar til å eliminere faktorer som vindretning, vind-hastighet og topografi.
5

Gjenta prosedyren, denne gangen med HHO generator slått på. Når du har to-veis gjennomsnittet for HHO generator, sammenlign det med det første tallet for å se hvordan din kjørelengde ble berørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134389.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff