Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er en tørr HHO celle ?

HHO er blitt et populært nytt alternativ til gass for kjøretøy . Mange mennesker nå bruker HHO generatorer for sine biler eller lastebiler. HHO tørr celle er en hydrogen generator som skaper alternative drivstoff for kjøretøyer fra vann . Hva er HHO ?

HHO står for to deler hydrogen og en del oksygen . HHO generatorer , eller HHO celler , bruk vann til å produsere drivstoff .
HHO Fuel

HHO drivstoff er skapt gjennom prosessen med elektrolyse , som produserer oxyhydrogen , hydroksy eller hva er kjent som Brown gass .

Fordeler med HHO

HHO sparer på gass kostnader . HHO er også miljøvennlig , det er en rentbrennende drivstoff som eneste biprodukt er vann
HHO Dry Cell

HHO tørr celle er en HHO generator som er en forbedring. på den tidligere våt celle design. Komponentene i HHO tørr celle holde tørr ved å være utenfor vannbad , i motsetning til det våte celle , som er nedsenket i vann .
Fordeler med HHO Dry Cell vs Wet Cell

HHO tørr celle skaper mer strøm enn det våte cellen , noe som øker effektiviteten av å gjøre HHO drivstoff. Den tørre celle går kjøligere enn en våt celle , som holder den mot overoppheting . De elektriske komponentene er også holdt tørr, noe som sparer dem fra å bli ødelagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134371.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff