Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Negativer av Hydrogen Strøm

I 2003, kunngjorde president George W. Bush en investering i å bygge et dyrt nettverk av hydrogen infrastruktur over hele landet. Hydrogen ble fremstilt som å være fremtiden for en ikke-fossilt drivstoff-avhengige nasjon. Mange må lure på hvorfor hver bil ikke er drevet av hydrogen ennå. Svaret er at negativer av hydrogen makt i dag langt større enn det positive, spesielt i forhold til billigere lettere tilgjengelig fossilt brensel alternativer. De viktigste problemene med hydrogen makt er hvordan den er produsert, lagret og distribuert på grunn av kostnader og energi ineffektivitet. Produksjon

En av fordelene med hydrogen makt er påstanden om at brennende drivstoff ikke gir noen utslipp, som er teknisk sant. Men hydrogen må opprettes eller utvunnet før den kan brukes, i motsetning fossilt brensel som må bare samles. Prosessene som brukes til å lage hydrogen i forbindelse med generering av strøm, for eksempel ved hjelp av naturgass, elektrolyse eller kjernekraft ikke er utslippsfri, og mange hevder at bruk av skitne drivstoff til å lage ren energi gjør ikke mye fornuftig.

Storage

Hydrogen er naturlig lav i tetthet og så hvor mye energi som den kan holde per kubikk tomme er langt mindre enn for andre energikilder som bensin. For å gjøre hydrogen en effektiv erstatning for disse drivstoffene har det å bli komprimert. Hydrogen kan avkjøles til en tettere væske, men denne prosess krever mye energi. Komprimere gassen, er et annet alternativ, men større tanker er nødvendig, noe som sterkt begrenser mulig spekter av et kjøretøy. Ifølge Jeff Wise av "Popular Mechanics", hvis den energien som brukes til å lage eller pakke ut hydrogen regnes samt energi som kreves for å komprimere eller flytende gass, blir det tydeligere at hydrogen ikke er svaret på klimagasser problem.
Distribution

Hydrogen makt infrastruktur er ganske dyrt, så fremgang i å gjøre teknologien allment tilgjengelig i USA har vært ganske treg. Folk er mindre sannsynlig å kjøpe en hydrogendrevet kjøretøy hvis det ikke er praktisk eller tilgjengelig måte å fylle bensin. For tiden er de fleste hydrogen transporteres med lastebil, noe som er en utrolig ineffektiv bruk av energi. Rørledninger og lokal produksjon kan eliminere ineffektivitet av brennende diesel å flytte hydrogen hele landet, men kostnadene for å bygge rørledninger og produksjonsbrønner stasjoner er svært uoverkommelige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134409.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff