Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Solceller og fotosyntese

The Department of Energy (DOE) gjennomfører photochemistry forskning, som understreker fangst og konvertering av solenergi til å skape fremtidige energiteknologier. Disse nye energiteknologier vil være basert off solcelle bruk for å generere kunstig fotosyntese produksjon. Målet

Photochemistry blir undersøkt for å produsere drivstoff, kjemikalier og strøm for å møte fyre fremtidens krav. Fotokjemisk energi konvertering vil være en viktig metode for kraftproduksjon som ikke vil produsere klimagasser.
Fuel Typer

hydrogen, metan og komplekse hydrokarboner er drivstoff som kan være opprettet fra fotokjemiske prosesser eller kunstig fotosyntese.

Stråling

Fotokjemiske prosesser innebærer bruk av stråling realfag for å forstå de fysiske og kjemiske absorpsjon av ioniserende stråling på planter når produsere drivstoff. Dette må gjøres for at anlegget skal være i stand til å produsere drivstoff gjennom en syklisk liv prosess i løpet av fotokjemisk prosedyren.
Organiske solceller

Fotosynteseaktiviteten solceller, som er brukt i den fotokjemiske prosess, tillater plantene å leve uten bruk av vann. Denne teknologien gjør det mulig strøm for å være avledet fra planter ved å bygge en spesialisert protein på en fotoelektrisk chip som erstatter vannets rolle i fotosyntesen. Disse plantene er kalt organiske solceller.
Foto biologisk Technology

The National Renewable Energy Laboratory (NREL) arbeider for DOE i å gjennomføre ytterligere forskning for fotokjemisk energiproduksjon . Den NREL kaller denne formen for forskning foto-biologisk teknologi, og når de kan overvinne visse barrierer knyttet til denne prosessen, er hydrogen produksjon forventes å finne sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134266.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff