Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan kan Etanol gi en alternativ Fossil Fuel?

Tilhengere av alternativ energi bevegelsen mener at etanol kan revolusjonere den amerikanske drivstofføkonomi ved å dempe landets avhengighet av utenlandsk olje. Men kommer produksjon av etanol fra planter, som for eksempel mais og hvete, som utgjør hoveddelen av globale matmarkeder. Etanol gir et alternativ til fossilt brensel, men kan også true med å destabilisere den globale tilbudet av matplanter. Identifikasjon

Etanol er ikke et fossilt brensel som naturgass og råolje. Det er et alternativt drivstoff laget av planter som inneholder grunnleggende sukker. De sukkerarter er gjæret og destillert til karbondioksid og alkohol. Etanol er også et fornybart drivstoff kilde fordi det kommer fra mais, bygg og hvete stilker, som kan høstes og deretter plantet.
Typer drivstoff

Flex Fuel Biler ( FFV-biler) har motorer som kjøres på en blanding av 15 prosent bensin og 85 prosent etanol. Dette drivstoffblandingen kalles vanligvis E85. Dette etanol blanding brenner renere og mangler den giftige lukt av bensin. Et alternativt drivstoff nettside, Beyond Fossil Fuels, rapporter at mer enn 6 millioner FFV-biler er på veien i dag, inkludert biler fra Ford og GM. Selv om det fortsatt er en begrenset mengde etanol drivstoff stasjoner for FFV-biler, er tallene jevnt økende over hele nasjonen. E10 er en annen vanlig flex fuel og inneholder 90 prosent bensin og 10 prosent etanol. De fleste bensinstasjoner i dag tilby en E10 blanding. Alle blyfri gass motorer kan kjøre på E10 drivstoff og ingen spesielle modifikasjoner er nødvendig. Den amerikanske koalisjonen for Etanol er selv forsker på høyere etanol blander, SHC som E20 og E30 for å ytterligere øke etanol drivstoff økonomi.
Økonomisk fordel

Etanol er en finansiell velsignelse for den amerikanske økonomien, fra råstoff dyrkere til fabrikkens prosessorer. I 2005 vedtok president George W. Bush en strømregning som radikalt økte landets produksjon av etanol. En viktig årsak til dette nye lovforslaget var å skape nye arbeidsplasser og stimulere den amerikanske økonomien. Den amerikanske koalisjonen for etanol (ACE) forfekter den tidligere presidentens økning i etanol produksjonsanlegg, som siterer at nesten 700 langsiktige arbeidsplasser vil bli opprettet i områder nær disse etanol planter. Ifølge ACE, kan etanol også øke lokale og statlige skatteinntekter $ 1.2 millioner i året.
Environmental Benefit

Etanol har en miljømessig kanten på tradisjonelle fossile brensler. Etanol er laget av planter og organisk avfall og er derfor ansett som en fornybar energikilde. Fordi etanol er et biobrensel, er CO2-utslippene kraftig redusert. En komparativ studie utført ved University of Nebraska-Lincoln fant at etanol reduserer klimagassutslippene med rundt 50 prosent. Etanol også inneholder 35 $ oksygen og reduserer giftige avgasser kjemikalier som benzen og karbonmonoksid. Renewable Fuels Association rapportert at i 2008, reduksjon av utslipp av klimagasser etter etanol tilsvarte fjerne mer enn 2,1 millioner biler av veien.
Energy Independence

Den amerikanske koalisjonen for Etanol rapporterer at to tredjedeler av amerikansk råolje er importert fra andre land, og dermed skape en avhengighet av utenlandsk olje kilder. Etanol, på den annen side, er en amerikansk-laget brensel og produksjonen er spissen av US landbruksindustrien. Innenriks drivstoff kan kompensere betydelig landets handelsunderskudd i råolje. Faktisk anslår Energy Information Administration at 6 milliarder liter per år av etanol kan kutte bensin import av mer enn en tredjedel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134304.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff