Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Produksjon av Biodiesel Fuel

Alternative drivstoff som biodiesel er sunt for miljøet og folkehelsen. Deres produksjon er bare økende, og mange biodiesel operasjoner utføres i private hjem. Produsere biodiesel kan også kvalifisere deg for en skatt pause. Historie

Skaperen av dieselmotoren, Rudolph Diesel, opprinnelig ment sin maskin for å kjøre ut av fornybare, biologiske forbindelser som for eksempel peanøtter og vegetabilsk olje. Men koste petroleum diesel mindre i løpet av de tidlige dagene av dieselmotoren, ifølge Energy Information Administration diesel hjemmeside.
Egenskaper

Bare om noen fett eller olje kan bli brukt i produksjon av biodiesel. Soyaolje og avfall matlaging fett fra restauranter er vanlige kilder til olje for biodiesel, ifølge US Department of Energy.
Betydning

Verified produksjon av biodiesel nådde 491 millioner liter i 2007, 5 prosent av all diesel, ifølge Department of Energy statistikk.
Fordeler

Biodiesel gir mindre utslipp enn vanlig diesel. Nøyaktig hvor mye avhenger av graden av biodiesel. 20 prosent biodiesel reduserer utslippene med 15 prosent, hele veien til en 75 prosent reduksjon av ren biodiesel.
Hensyn

produksjon av biodiesel og biodiesel anlegg kvalifiserer til skatt skrive-offs. Den viktigste incitament er Alternative Fuel Infrastructure Tax Credit, som gir en kreditt på 30 prosent av kostnadene for et anlegg ikke til $ 30.000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134137.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff