Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Positivt og ulemper av Hydrogen Engines

Den alltid tilstedeværende behov for å redusere forurensning og forbedre bilens utslipp driver forskere og oppfinnere til nye nivåer. Oppfinnelsen av hydrogen motoren har vist seg lovende som en mulig løsning på disse problemer. Men, som i 2010, er det fortsatt en rekke utfordringer som har hindret disse motorene fra å bli populære. Koste

For det første, er hydrogen lett å få tak. Kilder som naturgass og vann gjør det enkelt å skaffe. Mens utvinne hydrogen fra vann gjør at kjøretøy for å være drevet av en fornybar ressurs, ikke auto bransjer ikke har teknologien til å skaffe hydrogen drivstoff fra vann uten betydelig utgift. Selv om hydrogen kan også være avledet fra naturgass til en lav kostnad, er naturgass ikke en fornybar ressurs og gir ikke en varig løsning. Ifølge en 2008 artikkel publisert i US News, ville den estimerte kostnaden for hydrogen drivstoff trolig være mindre enn $ 2 per gallon.
Effektivitet

I tillegg til sin lave pris , hydrogen drivstoff får også utmerket gass kjørelengde. Faktisk, de nye Honda FCX Clarity gjennomsnitt 74 miles til gallon. Denne økte kjørelengden er mulig fordi hydrogen har særlig mer potensiell energi enn standard bensin.
Miljø

Muligheten for hydrogenbiler kommer som en velkommen idé i en æra der redusere utslipp fra kjøretøy har blitt en prioritet. Fordi vann er den eneste biprodukt av en hydrogen-motor, disse bilene er tilnærmet ufarlig for miljøet. Har
Science

Vitenskapelige barrierer hindret hydrogen motorer fra å bli utbredt. Mens disse motorene har løftet, påpekte forsker Joe Romm ut under en 2005 PBS debatt som denne bransjen er minst "to store vitenskapelige gjennombrudd bort" fra å produsere praktiske hydrogenbiler. Inntil disse problemene er løst, vil hydrogen motorer fortsatt en ting fra fremtiden.
Distribution

En annen stor utfordring i produksjon av hydrogen motorer er problemet med drivstoffanlegget. Som i 2008, produsenter har ennå ikke kommet opp med en sikker og effektiv måte å lagre og distribuere hydrogen drivstoff. Videre fyllestasjoner er usannsynlig å installere hydrogen drivstoffpumper mens hydrogenbiler er sjeldne, og forbrukerne er villige til å kjøpe en bil som ikke kan lett drevet. Uavhengig av løsningen på dette problemet, vil erstatte bensin pumper med hydrogenstasjoner koste milliarder av dollar.
Begrensninger

Mens hydrogenbiler fungere bra i de fleste områder, disse motorer har problemer med å starte ved kalde temperaturer. Ytterligere forbedringer er nødvendig før disse bilene kan betraktes pålitelig i områder med kaldere klima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134376.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff