Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Begrensninger

Hydrogen har en rekke kvaliteter som gjør det attraktivt som drivstoff, det er både å miljøvennlig og tallrike på jorden, i form av vann. Det lider imidlertid også av flere alvorlige begrensninger. Aktuell forskning tar sikte på å overvinne disse begrensningene for å gjøre det til en mer levedyktig alternativ. Funksjoner

Hydrogen kan ta mer plass til å lagre enn bensin. Ifølge en artikkel fra US Army Logistics University, mens hydrogen lagre mer energi pr masseenhet enn bensin, inneholder det bare 1/4 av energien per enhet volum, siden som en gass det tar opp mye mer plass enn en væske. Følgelig kan hydrogen krever mye mer plass til å lagre enn en tilsvarende mengde bensin.
Funksjon

Det følger av lovgivningen i termodynamikk som brenner hydrogen aldri kan frigjøre mer energi enn den mengden som trengs for å splitte vann q.s. hydrogen. Etter spalting av vann er det motsatte av den reaksjon som oppstår når Hydrogen brenner, vil mengden av energi som trengs for å splitte vann alltid være lik eller større enn den mengden som slippes igjennom hydrogen forbrenning. Columbia University side på hydrogen brenselceller anslår at fra og med 2003, vil kostnaden av elektrisitet generert av brenselceller trenger å falle med en faktor på ti til å bli kommersielt levedyktig.
Hensyn

Hydrogen er brennbart og lagres vanligvis under press, og disse faktorene gjør hydrogen en potensiell sikkerhetsrisiko som kan være vanskelig å lagre og transportere. Nødvendig infrastruktur som hydrogen fyllestasjoner for tiden ikke er på plass i USA. Bytte til hydrogen drivstoff vil kreve både nye biler og en stor infrastruktur konvertering, siden biler nå på veien og nesten alle amerikanske fyllestasjoner er bygget for å håndtere bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134377.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff