Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en dieselmotor til en Waste matolje Engine

Konvertering en dieselmotor til å kjøre fra avfall matolje kan redusere eller nesten eliminere behovet for å kjøpe petroleum baserte diesel for bil eller lastebil. Motoren din trenger ikke noen endring, er endringene i drivstoffsystemet, og innebærer å legge til en andre drivstofftank og elektriske varmeovner for å gjøre viskositet av avfallet matolje det samme som bensin-diesel. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan konvertere en dieselbil som kjøres på avfall vegetabilsk olje (WVO) i ca en dag eller over en helg. Du trenger:
Socket satt
Skrutrekkere
Fuel-tank varmeapparatet
In-line drivstoffilter
In-line brenselvarmer
Vis flere instruksjoner
Konvertering en dieselmotor til å kjøre på avfall vegetabilsk olje
en

Installer en elektrisk oppvarmet drivstofftank, og kjøre grov drivstoff linjer til fronten av kjøretøyet. Installer en inline drivstoff filter mellom tanken og motoren. Noen lastebiler og SUVer har dual drivstofftanker fra fabrikk, og den andre fabrikk kan brukes så for vegetabilsk olje ved å installere en elektrisk ovn rundt det. Installer en valgbar ventil for å kontrollere hvilke drivstoff vil strømme til motoren. For mindre biler med bare ett lager bensintank, kan en WVO tank monteres i bagasjerommet, tanks, varmeovner og deler er tilgjengelig fra linkene som er oppført i ressursene nedenfor
2

Installer et drivstoff linje varmeapparat. rett før drivstoffet inntaksmanifold på motoren, hvor lager drivstoffledningen møter i inntaket. Den elektriske ovnen kan kobles til bilens elektriske system via drivstoff-utvalget ventil bytte; som vil aktivere varmeren kun når WVO er i bruk
3

Installer en temperaturmåler for å overvåke. ovnene. En optimal temperatur for oljen som er i tanken er mellom 140 og 170 grader Fahrenheit, mens den inline varmeapparatet kan varme opp oljen til så høyt som 190 grader Fahrenheit. Høyere eller lavere temperaturer kan føre til at drivstoffet kan ikke brenne effektivt.
4

Du må filtrere avfall matolje før du setter det inn i en bensintank. Varm opp spillolje, foretrukket ren vegetabilsk olje, i en stor stål gryte, en kjele med en ventil satt inn i bunnen vil fungere best. Bringe temperaturen på oljen, til mellom 130 og 160 grader Fahrenheit. Den varme oljen kan deretter sendes gjennom et stort filter som de som brukes for restaurant og bygging applikasjoner. Disse filtrene likne større versjoner av gjenbrukbare kaffefilter, med en skjerm materiale som kan håndtere høyere temperaturer. Når de større partiklene er fjernet, hell oljen inn i WVO tank på bilen.
5

Start og stopp bilen med vanlig diesel, og bare bruke WVO mens du kjører. Til motoren når driftstemperatur på petro-diesel, kunne WVO kjøle seg ned og samle inn drivstoff sprøytebrukere, at "coking" kan tette og skitner til injektor dyser. Oppvarming av olje og kun bruke det når motoren er varmet opp vil sikre WVO vil gå inn i drivstoff inntak på riktig viskositet å brenne og ikke tette delene underveis.

Start bilen og kjøre den for første flere minutter på vanlig diesel. For å sikre at WVO i injeksjon linjene er erstattet med petroleum diesel for din neste start, bytte over til diesel ca 2 minutter før du ankommer reisemålet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134117.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff