Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik endrer strømstyrken på Hydrogen Cells

Hydrogen brenselceller, også kalt HHO celler, bruker to elektroder nedsenket i en tank med vann og natriumhydroksid. Den strøm som flyter gjennom vannet mellom elektrodene fører hydrogengass produksjon via elektrolyse. Den flytende løsning er brutt fra hverandre i hydrogen ved en hastighet som bestemmes av mengden av natrium-hydroksyd i vann. Justering av strømstyrken krever eksperimentering med blandingen, foretar målinger etter hvert. Du trenger
Skrutrekkersett
Socket satt
Vinyl hansker
Eye briller
100 prosent ren natriumhydroksid (lut) krystaller
Ikke-metallisk måleskje
Electronic multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Sett på et par av vinyl hansker og beskyttende øye beskyttelsesbriller for å forhindre skade mens du arbeider med lut krystaller.
2

Ta av toppdekselet på hydrogen brenselcelle med nødvendig skrutrekker eller skiftenøkkel, og legg den til side.
3

Slå på multimeter for å måle strømstyrken. Senk metall enden av den røde-kablet sonde inn i vann-blanding, og berør metall enden av den svarte kablet sonde til minuspolen på hydrogen celle.
4

Påfør strøm til hydrogen celle henhold til den bestemte installasjonen og observere strømstyrken lesing blir generert av cellen.
5

Sakte legger en teskje av lut krystaller til vannet og rør med den røde proben til det er oppløst i vannet, holde et øye med strømstyrke på multimeter.
6

fortsette å legge en teskje av lut krystaller i en tid før din hydrogen celle produserer strømstyrken du ønsker, og deretter feste lokket tilbake på cellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134147.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff