Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Definisjon av Elektrolysecelle

Elektrolyseceller bruke elektrisitet til å lage kjemiske reaksjoner. Utenfor elektriske krefter er plassert på cellen for å produsere reaksjonen. Struktur

to metaller er plassert på innsiden av en løsning (som for eksempel natriumklorid) og er forbundet med en ekstern ledning. Denne kabelen er koblet til en elektrisk energikilde som leverer elektroner til en av de biter av metall som ligger inne av løsningen.
Elektroder

elektrode er navnet av begge delene av metall i oppløsningen. Katoden er navnet på den ene stykke metall hvor elektronene akkumulere. Anode er navnet på den andre stykke metall der elektroner blir fjernet.
Solutions

Natriumklorid og uren vann er de viktigste løsningene som brukes i elektrolysen prosess. Disse to løsningene blir ofte brukt i elektrolyse for å skape en kjemisk reaksjon.
Gasser

Hydrogen og oksygen er biprodukter av elektrolyse. Hver elektrode produserer en av disse typer gasser. Galvanisering produserer disse gassene for industriell og kommersiell bruk.
Elektrolyse Applications

Elektrolyse er en del av hydrogen program som er utviklet av Department of Energy. Hydrogen elektrolyse forventes å drive våre biler, boliger og biler i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134210.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff