Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer bilen din mot Gass til Propan

Mest gassmotorer kan konverteres til propan, men prosessen er enklere, billigere og mer effektive i biler med forgasser. Propan er lagret som en væske til omformer fordamper det. Denne dampen er blandet med inntak luft og levert til sylindere for forbrenning. Din gass kjørelengde og ytelse vil ikke endre mye, men du vil ha stor forlenge levetiden på motoren din samtidig som du reduserer eksosutslipp og oljeforbruk. Gi propan en prøve og si farvel til sot i dine sylindere og gummy rester i drivstoffsystemet. Du trenger
Propan drivstofftanken
Converter (demand regulator)
Spud-in jet Side 8-fots høyt trykk, rustfritt stål-forsterket, neopren slange
2-fot standard gummislange
en fot varmeapparat slange
Adapter for å koble 8-fots slangen til omformer LPG inngangsport
Brass redusering å justere omformer utgang til en 5/16th-inch drivstoffslangen
On /off ventil for gassledningen
1/4-tommers kobberrør
Roll av single-strand elektrisk ledning
dørklokkeknappen bryter
Steel montering tannregulering for propan tank
Slangeklemmer og komprimering inventar
Ulike størrelser av muttere og bolter
zip bånd
Skiftenøkkel
Sett med box-end fastnøkkel
Skrutrekkere
Tenger
baufil
Cordless skrue pistol med biter
Hammer
Punch
1/8-tommers NPT springen
Meisel
Vise
Tube av rør-fugemasse
Tube av plast gummi
venn
Vis flere instruksjoner
Konvertering en forgasser bil til Propan
en

Installer tanken. På grunn av kjøretøyets forskjeller, er det ingen standard plassering som fungerer for hver bil. Du trenger et sted på bilens eksteriør som vil romme tanken og dens parentes. Hvis du skiller bagasjerommet fra kupeen med skum, og kutte vents på det laveste punktet for å tillate propan damp å unnslippe, kan du montere tank i bagasjerommet.
2

Installer omformeren. Hvis kjølesystemet stadig sirkulerer vann gjennom ovnen, bruker baufil til å kutte kjølesystemet slangen som leverer varmt vann til ovnen og fest omformer til denne linjen med slangeklemmer og en skrutrekker. Hvis kjølesystemet ikke sirkulerer kontinuerlig varmt vann gjennom ovnen, følger du instruksjonene som fulgte med converter din. Påfør alltid rør fugemasse til tilkoblingene.

Bruk en skrutrekker og en slangeklemme til å feste to-fots gummislange til propan vanndamputløpet port av konverteringsprogrammet. La denne slangen dingle og bruk riktig passende å feste 8-fots høytrykksslange til flytende propan inntaksporten på omformer. Fest den andre enden av denne slangen til uttaket porten på propan tank og zip-binde slangen til rammen.
3

Installer jet. Bruk skrutrekkere og skiftenøkler å fjerne luftfilter og skru fra hverandre forgasseren fra inntaket manifold. Koble eventuelle koblinger til forgasseren og overføre forgasseren til skrustikke.
P Med den trådløse skrue pistol og en 5/16-inch bit, bore et hull i den smaleste delen av forgasseren er opp-ned passasje. Sørg for å velge et sted som ikke vil skade flottørskål. Som du borer, se inn i forgasseren å sørge for at bit skader ikke forgasseren halsen når det bryter gjennom.

Sett inn 1/8-tommers NPT springen i hullet du nettopp boret og vri den, å trykke trådene ned i hullet, inntil det bare trenger inn i forgasserens hals. Fjern kranen og skru i jet før det er nesten halvveis gjennom forgasseren halsen. Kontroller at jet er bevel vender ned, deretter bruker rør-fugemasse de utvendige gjenger.

Pour bensin over forgasseren for å fjerne smuss og metallspon og installere den i bilen. Du må kanskje en venn for å tråkke på gasspedalen mens du kobler sammenhengen. Bruk en skrutrekker og en slangeklemme til å feste dinglende to-fots converter slangen til jet.
4

Installer drivstoff ventil. Bruk baufil til å kutte slangen eller metall rør som går fra toppen av forgasseren til drivstoffpumpen. Fest på /av ventilen til denne posisjonen med komprimering inventar. Hvis motoren bruker en slange, legge til en kort del av 1/4-tommers kobberrør til hver ende av ventilen din. Dette vil gi slangen noe å skli over.
5

Installer priming bryteren. Koble den ene enden av en lang seksjon av single-strand wire til omformer terminalen spesifisert av installasjonsveiledningen. Mat tråden inn i førersiden av kupeen gjennom en malje i brann vegg eller gulvbord, og feste den på dørklokken trykknapp.

Kjør en annen lengde på samme ledning fra den frie terminal på knappen bytte til bilens sikringsboks. Som du holder knappen nede i "On" posisjon, fjerne sikringer og berøre den frie enden av ledningen din til hver side av de tomme sikringsholderne. Når den ene siden av en sikring holder gnister, men ikke den andre, koble ledningen til den siden som ikke gjør det. Bytt ut sikringene og montere knappen bytter til et passende sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134160.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff