Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer motoren din til Biodiesel Fuel

I motsetning til enkelte rykter, er det ikke noe slikt som en "biodiesel motor." Faktisk kan nesten alle eksisterende dieselmotorer kjøre på biodiesel uten modifisering. Hvis du kjører en diesel bil eller lastebil i USA, for eksempel, er om lag 10 til 15 prosent av dieselen du putter i bilen allerede fra biologiske kilder. Hvis du ønsker å si farvel til pumpen for godt, men her er hvordan du skal gå 100 prosent bio. Instruksjoner
en Gummi slanger er din eneste bekymring når du setter opp din eksisterende diesel motor for biodiesel.

Sjekk slangene på din eksisterende dieselbil. Hvis kjøretøyet ble produsert før 1994, er det mulig at dets drivstoffslanger og pakninger er laget av gummi. Mens biodiesel er tryggere å håndtere enn vanlig petroleum-basert drivstoff, har det løsemiddel egenskaper som kan, over tid, svekker gummi. Disse bør erstattes med metall, slanger.
2

Kjøpe eller lage din biodiesel. Det er ofte kostnadseffektivt å ha biodiesel levert rett på døra. The National Biodiesel Board lister produsenter av området og kan nås på nettet. Det er også mulig å produsere biodiesel hjemme fra brukt matolje, men dette anbefales ikke da dette bryter med lokale brann-koder nesten overalt.
3

Øk din andel av biodiesel i vanlig diesel . Hvis din dieselbil er nytt, kan du hoppe over dette trinnet som innsiden av motoren din vil være ren. Hvis, derimot, har du vært å kjøre den i mer enn et år på standard diesel, så din drivstoffsystemet kan bli foret med innskudd som kan tette drivstoff filter når du bytter til biodrivstoff. Biodiesel er mye renere enn standard diesel og dermed renser drivstoffsystemet som et løsemiddel. For å hindre tilstopping, sakte endre forholdet mellom bio til diesel drivstoff hver gang du drivstoff opp. Blandingen ut av pumpen bør være minst 10 prosent allerede. Prøv å fylle tanken 90 prosent av veien og topping av med biodiesel, og deretter prøve 80 prosent og så videre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134245.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff