Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer Coal til Energy

Den prosessen som den energien fanget i kull omdannes til energi vi kan bruke er ikke noe nytt, men krever mye av teknologien. Ganske enkelt å brenne kull frigjør energi i form av varme, men ved bruk av kull for direkte oppvarming er ikke lenger vanlig gitt luftkvalitetsproblemer brenning det skaper. Opprettelsen av elektrisitet fra brenning av kull krever en kjele og dynamo til å generere elektrisk energi. Dette er ikke et prosjekt for å prøve hjemme, men vi vil forklare den grunnleggende prosessen. Du trenger:
Coal
Kull Pulverizer
Generator Turbiner
Transportbånd selg Electric kabel
Burner
Boiler
Vann
Vis flere instruksjoner
en

pulverisere kull og lufte den for optimal forbrenning ved hjelp av kull pulverizer. Kraftverk bruke spesialisert roterende pulverizers at produksjonen kull klar til å brenne.
2

Feed kull (via et transportbånd i store anlegg drift) i en spesiell kull brenner som har en kjele til å varme opp vannet til lage damp. Brennerne er inneholdt, høy intensitet varmekilder som er konstruert av kraftig forsterket metall å tåle varmen trykk.
3

Fang rømmer damp fra kjelen og kanalisere det inn i en stearm turbin koblet til en generator. Turbinen er en mekanisme med flenser som spinner når dampen treffer flenser. Dampen vil tvinge turbinen til å rotere.
4

Lag elektrisitet med generatoren. Generatoren består av en elektromagnet som omgir de ladede ledninger. Trådene er festet til turbinen, og dermed rotere med turbinen. Som ledninger spin gjennom magnetfelt skapt av electromagent, er elektrisitet produsert.
5

Tilbake dampen til kjelen via kondensatoren for gjenbruk.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134244.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff