Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Forskjellen mellom nr. 2 Fuel Oil & Diesel Fuel

Fyringsolje klasser , inkludert fyringsolje nr. 2 og diesel , er raffinert fra råolje . De kan kategoriseres som enten et destillat drivstoff eller en rest- brennstoff , avhengig av deres produksjonsmetode . Fyringsoljer nr. 1, 2 og 4 brukes for oppvarming og er alle svært like til dieseldrivstoff. Likheter

Diesel brensel er lik fyringsoljer brukt til oppvarming , inkludert fyringsolje nr. 2. . Alle disse brensel bestå av komplekse blandinger av alifatiske og aromatiske hydrokarboner. De inneholder 80 til 90 prosent alifatiske alkaner ( parafiner ) og sykloalkaner ( naftener ) som er hydrogen mettet , 10 til 20 prosent aromater og en prosent olefiner .
Fyringsolje nr. 2

fyringsolje nr. 2 er tyngre enn fyringsolje nr. 1. . Det er vanligvis blandet , og er et destillat med hydrokarboner i C11 til C20 -serien.

Diesel Fuel

Diesel brensel er en blanding av det meste C10 C19 hydrokarboner. De omfatter om lag 64 prosent alifatiske hydrokarboner , 1 til 2 prosent alkenske hydrokarboner og 35 prosent aromatiske hydrokarboner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133964.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff