Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hjemmelaget Metanol

Metanol er en biodiesel drivstoff som kan brukes som en erstatning for gass i biler, motorsykler og små gassmotorer. Metanol brenner renere enn bensin, og produserer mindre banking i motoren, fordi det er en høyere oktan. Metanol er også rimeligere enn bensin, er det en bedre smøremiddel, og du kan gjøre det hjemme ved hjelp av noen få grunnleggende ingredienser. Du trenger:
1,1 liter (1 liter) vegetabilsk olje
Variabel hastighet blender med glass pitcher
Gram skala
natriumhydroksid (lut avløp renere)
6,8 dl (200 ml) metyl alkohol eller tresprit (Heet Frostvæske)
200 milliliter glass beger
1,1 liter (1 liter) merket glassbeholder
2 liter (1,5 liter) bred munn glass eller plast krukke med lokk
Safety briller
Gummihansker
Plastic klut
Små plast bolle
Metanol beholderen
Vis flere instruksjoner
en

Dekk toppen av et bord i en godt ventilert område med plast. Ta på vernebriller og gummihansker.
2

Mål 6,8 gram (200 ml) av metyl alkohol eller tresprit i en glassbeholder. Hell alkohol i glasset pitcher av en blender, og plasser pitcher på blender.
3

Veie en liten plast bolle på skalaen, og skrive ned vekten. Tilsett langsomt 3,5 g av lut renne renere til bollen. Beregn denne målingen ved å notere vekten av bollen kombinert med vekten av granulene. For eksempel, bør om bollen veier 2 gram, da den totale vekten av bollen og granulene være 5,5 gram.
4.

Vri blender videre til den laveste hastighet. Legg luten langsomt til alkoholen og blandes i to minutter inntil all luten er oppløst. Ikke slå av blender.
5

Legg 1,1 liter (1 liter) av vegetabilsk olje til blandingen i blenderen. Blend i 30 minutter på lav hastighet.
6

Slå av blender og umiddelbart hell blandingen i en bred munn krukke som du har merket som "gift". Tillate at dette skal sitte i åtte til ti timer.
7

Hell lyse metanol forsiktig inn en lagringsplass container merket "metanol." Vær forsiktig med å helle i container noen av glyserin som er blitt opprettet. Du kan også bruke en pumpe for å fjerne metanol uten å forstyrre glyserin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134345.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff