Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage en Diesel Truck Kjør på Biodrivstoff

Dieselmotoren i en lastebil kan kjøre på flere alternative drivstoffer, inkludert biodiesel, vegetabilsk olje og avfall matfett. Konvertering en lastebil for å kjøre på disse drivstoffene er utrolig enkel, og bør ta den gjennomsnittlige bakgård mekaniker omtrent en time å fullføre. Du trenger
Fuel linjen varmeapparat
Switched sekundær drivstofftank
Vis flere instruksjoner
en

Bestem deg for en biodrivstoff. Enhver væske som har et lignende viskositet og oktan nivå som petroleum diesel vil brenne i en dieselmotor, og de mest populære er biodiesel, avfall frityrkokeren oljer, vegetabilske oljer og soya olje. Avhengig av tilgjengelighet, ville den enkleste å bruke være biodiesel, som det allerede er klargjort for direkte diesel erstatning. De andre krever forberedelse, vanligvis ved oppvarming og filtrering rå oljer, som kan gjøres hjemme eller med bærbart utstyr.
2

Legg til eller konvertere en sekundær tank. Mange lastebiler vil ha en andre tank som allerede er på plass, og den kan brukes til å lagre den biodrivstoff uten konvertering. Legge til en tank og linjer vil kreve en bryter på plass som vil pumpe drivstoff fra den valgte tank, og denne bryteren kan plasseres hvor som helst som er praktisk.
3

Legg et drivstoff linje varmeapparat direkte før inntaksmanifold på motoren. Disse enhetene trekker noen få ampere for å varme opp brennstoff som den når drivstoff-systemet, som gjør viskositeten til mange oljer er det samme som dieseldrivstoff. Det skal kobles, og smeltet, men kan kobles slik at den kommer på når den sekundære tank er valgt. Oppvarming av drivstoff er ikke nødvendig når du bruker biodiesel, bare oljer, som biodiesel er allerede ligner på vanlig diesel.
4

Pump et biobrensel i den andre tanken.
5

Start og stopp motoren på vanlig diesel. Mange typer av oljebaserte biodrivstoff kan tette eller "Coke" linjene og brensel-injektorer når varmen blir fjernet. For å forhindre dette, start og stopp av diesel motor på petroleum diesel er et enkelt alternativ til å legge vaskemidler eller anti-coking væsker til drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134058.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff