Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Alternativer til Internal Combustion Engine

Interne forbrenning (IC) motorer har drevet kjøretøy for mer enn 100 år. I de siste tiårene, har IC motorer fått et dårlig rykte for ineffektivitet og bidra til klimaendringer. Alternativer finnes for forbrenningsmotor. Hybrider

Hybrider er en delvis alternativ til forbrenningsmotor, de fleste hybrider bruker IC motorer i forbindelse med batteripakker og elektriske motorer. Hybrider kan bidra til å redusere effektene av forbrenningsmotor.
Hydrogen brenselcelle

Hydrogen brenselceller bruker oksygen og vann for å drive elektriske motorer, noe som eliminerer behovet for IC motorer . Hydrogen kan også brukes uten en brenselcelle, og kan arbeide med en forbrenningsmotor som drivstoff. Uansett hydrogen brukes, eliminerer det de forurensning IC motorer normalt føre.
Steam

En stor debatt fant sted om man skal bruke damp makt eller forbrenningsmotor til å drive de første biler. Damp makt er fortsatt en bemerkelsesverdig effektiv måte å produsere strøm.
Natural Gas

Naturgass tilbys som et alternativ til den tradisjonelle forbrenningsmotor. Selv om det ville bruke en modifisert forbrenningsmotor, ville bruken av naturgass i stedet for bensin forbedre utslippene drastisk.
Electric

Elektriske motorer har eksistert så lenge IC-motoren, men deres bruk i biler er ikke blitt optimalisert inntil det siste tiåret. Elektriske motorer er utrolig effektive, problemet er lagring av energien brukes til å drive dem

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134057.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff