Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Deler av Corn brukes til å produsere drivstoff

Corn har alltid vært et populært valg for drivstoff dyr. Den brukes til å fete biff og annen mat slaktedyr. Nå er det et populært valg for drivstoff biler. Prosessen med destillasjon benytter korn for å skape etanol, som kan brukes som drivstoff for biler. Corn også opplever en økning i bruk for hjemme varme drivstoff. Hele Kernel

Noen ovner er designet for å brenne hele kjernen korn og gi varme for boliger. I mais voksende områder dette er en økonomisk måte å varme opp et hjem fordi bulk mais kan kjøpes relativt billig.
Knust Corn

å lage etanol, som er den primære bruk av mais til drivstoff, er mais kjerner finmalt. Vann og enzymer blir tilsatt til bakken mais å omdanne stivelse til gjæring. En andre enzym, glucoamalyse, tilsettes senere å slå stivelse til sukker. Når gjær tilsettes den resulterende gjæring skaper etanol og karbondioksyd. Når den fermenterte oppløsning oppvarmes, fordamper etanol og oppsamles, tørket og blandet til bensin. Biprodukter kalles Distillers 'korn og fór til husdyr, siden de fleste av de næringsstoffene forblir, som bare stivelse har blitt fjernet.
Maiskolber, stilker og blader

Forskerne studerer måter å bruke det som vanligvis regnes avfall fra mais produksjon, cobs, stilker og blader av plantene, for å lage etanol. Disse produktene er laget av cellulose, som består av sukkermolekyler som kan brytes ned og gjæret av visse enzymer.

Maiskolber er også noen ganger brent som oppvarming drivstoff.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134198.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff