Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan få bedre kjørelengde ved bruk av etanol

Med flere bilprodusenter tilbyr "flex fuel" alternativer til nye modeller, har det vært en jevn økning av bensinstasjoner som tilbyr etanol som drivstoff alternativ. Mens det tidligere har vært antatt at gass kjørelengde blir gradvis mindre effektiv med høyere etanol innhold, studier co-sponset av US Department of Energy har vist at en "optimal blanding" eksisterer, og gir bedre kjørelengde enn vanlig bensin. For å få bedre kjørelengde ved bruk av etanol, må du finne ut hvilken blanding av etanol spesielt forbedrer kjørelengde for kjøretøyet. Du trenger
Etanol blender bensinstasjon
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk brukerhåndboken for å se at kjøretøyet kan akseptere etanol innhold over 10 prosent. E10 (står for 10 prosent etanol, 90 prosent bensin) og E85 er den vanligste etanol. Noen bensinstasjoner tilby 3:57 ekstra blandinger av etanol:. E20, E30, E40 og E50
2

Finn nærmeste etanol blanding stasjon. Koblingen i Resources gir en oversikt over alle etanol blending stasjoner i USA Selv om de fleste blending stasjoner ligger i Midtvesten regionen, er mer spredning i øst-og vestkysten.
3

Bestem bilens optimal blanding av etanol innhold. Du kan gjøre dette ved å lage din kjørelengde ved bruk av E10 (fra full til tom tank), og gradvis re-registrere kjørelengde som du fylle tanken med de andre etanol blander til du finner den blandingen med den beste kjørelengde. De fleste biler i den siste studien hadde betydelig forbedret kjørelengde med E20 eller E30.
4

Practice effektive kjørevaner som er typiske for alle typer drivstoff. Holde dekkene har riktig lufttrykk og fjerne ekstra vekt (junk og verktøy) fra bagasjerommet vil også hjelpe deg å få bedre kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134432.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff