Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Om produsere Hydrogen Fuel for Autos

Den grunnleggende løfte om hydrogen drivstoff i en bil er evnen til trygt konvertere kraften av hydrogen til bilindustrien mobilitet samtidig er kostnadseffektiv og erstatte fossilt brensel. Den vanligste formen for denne utviklingen så langt har vært i tradisjonell forbrenningsmotor eller brenselcelle-tilnærming. Imidlertid har hverken avenue hittil vist seg å være lovende som en generell energi-kilde for biler. Funksjoner

Hydrogen blir produsert via metan eller andre drivstoff. Når det er klart at den kan brukes i en av to former: forbrenning eller brenselcelle. Forbrenningen metoden fungerer på samme måte som den tradisjonelle bilmotoren. Hydrogenet blir forbrent ved høy temperatur, og den relaterte eksplosjon skaper energi som skyver motordelene. Brenselcellen tilnærmingen fungerer som et batteri. Hydrogen blander seg med oksygen og biproduktet er elektrisitet. Som igjen driver motoren og bilen.
Progress So Far

påvente av at fossilt brensel vil bli vanskeligere og dyrere å bruke i fremtiden, mange bransjer er teste vannet i alternative produkter å utnytte energi. Hydrogen drivstoff er ett av disse områdene. Når det er sagt, mens mange kjente selskaper har skapt testbiler med betydelige ytelsesforbedringer poster med hydrogendrift, standard bil montering er fortsatt under mulighetsstudie. Og i noen tilfeller har noen selskaper besluttet hydrogen er ikke svaret, Ford Motor Company og Renault-Nissan avviklet sine hydrogenbiler innsats, bestemmer elektriske biler var bedre vei å gå som en alternativ strømkilde

As. et resultat, i nesten alle tilfeller den eneste hydrogenbiler som finnes fra bil selskaper er i form av show modeller og konseptbiler snarere enn samlebåndsproduksjon. Som i 2009 ble to bilfirma (Daimler og Kia) fortsatt vurderer full produksjon starten i 2012.

Cost

Hydrogen brenselceller i biler er dyrt å produsere. Videre er de utsatt for skader og feil, forverrer reparasjonskostnader. Å ha en strømkilde som kan håndtere kaster rundt på en bil, men fortsatt være billig nok til å produsere og lage et overskudd har vært et unnvikende mål så langt.
Temperatur Problemer
< p> Et annet aspekt av en funksjonell bil er at den må være i stand til å arbeide i både under-frysepunktet tilstand og varme ørkenen varme og alt i mellom. Brenselceller generelt ikke gjøre det bra i alvorlig kalde forhold. Gitt deres vann-basert art, kan det innvendige av brenselcelle meget godt fryse fast stoff under 32 grader Fahrenheit, slik at cellen ikke bedre enn en tung, ubrukelig vekt. Dette er ikke en praktisk tilnærming, spesielt for mer enn halvparten av USA, hvor vinteren ofte blir under frysepunktet sesongmessig. Effektivt vedlikehold av brenselcellen i slike forhold vil kreve en annen type enhet for å holde den varm når den ikke er i bruk for å unngå frysing.
Forventet Livet

Ytelsen er også en begrensning med brenselceller og andre typer batterier. De bare vare så lenge, selv med opplading. På et visst punkt, brenner cellen ut og holder ikke samme kostnad også, til slutt blir ubrukelige. Bil brenselceller så langt måler over 5000 timers bruk før du trenger utskifting. Som kommer i utgangspunktet ut til under syv år, forutsatt to timers kjøring daglig, 365 dager i året. Klart, blir levetiden kortere med mer kjøring eller under mer aggressive krav (tauing, dra, hale, etc.). Industri mål er rettet opp til 30 000 timer for fremtidige design, men som av 2009, ikke brenselcelle komme nær dette tallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134151.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff