Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan sjekke VIN å se om det er en Flex Fuel Vehicle

Et kjøretøy identifikasjonsnummer ( VIN ) er plassert på dashbordet , og er synlig fra utsiden gjennom frontruten . Tallet brukes ikke bare for kjøretøy identifikasjon som en anti - tyveri tiltaket , men også å formidle informasjon om sin opprinnelse og gjøre . For eksempel formidler det første sifferet hva landet bilen ble produsert i. sifre fire og åtte identifisere produsenten . Du kan også lære av VIN om bilen er en flex fuel kjøretøy , med andre ord, hvis det kan godta drivstoff som er 85 prosent etanol . Du trenger
VIN tabellen
Vis flere instruksjoner
en

Finn VIN på bilen din . Mens VIN pleide å bli satt på et klistremerke på døren , i dag ; produsenter kile inn i et hjørne av dashbordet . Hvis du ser et 17 -sifret nummer, har du funnet det VIN . VIN kan også være i instruksjonsboken eller på gasskappe.
2

Slå opp på en flex fuel tabell over VIN nummer ( se Ressurser ) .
3 < p> Match opp året, merke , motortype og den åttende sifferet i VIN til det du ser i tabellen . Noen tabeller gir de andre , tredje og åttende VIN sifre. Du må matche alle disse opp for å sikre at kjøretøyet kan håndtere utradisjonelle drivstoff som E85 . Det er ingen enkelt siffer i VIN brukt til å betegne drivstoff kompatibilitet. Sifrene må matche i kombinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134213.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff