Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Beskrivelse av Hybrid Cars

Hybridbiler har noen kjennetegn ved de bensin biler du er vant til, men de er et annet dyr. Flere viktige egenskaper skiller dem fra andre biler på veien. Disse kvalitetene ikke bare gjøre dem mer miljøvennlig, men også mer energi bevisst. I det lange løp, kan de spare deg for mye penger i drivstoffkostnader. Definisjon

Hybridbiler får sin kraft fra en kombinasjon av bensin og elektrisitet. Det er hvordan kraften er levert og hvordan forholdet mellom elektrisk til bensin makten er fordelt som skiller ulike typer hybridbiler.
Typer

Full hybrider er biler som er i stand til å gå videre fra en fullstendig stopp med bare elektrisk kraft, og ingen bensin overhodet. Milde hybrider er biler som krever bensin forbrenning for å begynne å bevege seg fremover. Begge typer biler krever bruk av bensin når du kjører i hastigheter over 25 mph.

Sekundære typer

Begge komplette og mild hybrider kan videre kategoriseres basert på hvordan deres motorer levere strøm. Parallelle hybrider har bensinmotorer og elektriske motorer som både er i stand til å drive bilen uavhengig av hverandre.

Serie hybrider, derimot, arbeid i en årsak-virkning-mote. I en serie hybrid, lader bensinmotor enten et batteri som driver den elektriske motoren, ellers bensin motoren driver den elektriske motoren direkte.

Slutt, plug-in hybrider tilby deg valget om å lade bilen ved hjelp en stikkontakt --- selv om dette ikke er strengt nødvendig. Per september 2009, alle tilgjengelige hybrid biler som selges er parallelle hybrider. Chevrolet Volt vil være en plug-in hybrid når den lanseres.
Regenerativ bremsing

Mange hybridbiler bruke regenerativ bremsing, noe som betyr at når bremsene er engasjert , den elektriske motoren slår inn generator modus og bruker den makten til å lade opp batteriene. Mindre energi er bortkastet, og mer makt forblir i bilen.
Periodisk motor avstenging

En stor forskjell mellom hybridbiler og tradisjonell bensin og diesel biler er at sine motorer går inn i en automatisk avstenging modus når tomgang. Mye energi går til spille på tomgang, for ikke å nevne utslipp bilen din er utvise. Denne modusen sparer energi og er utslippsfri på tomgang --- ikke dårlig, spesielt siden alt du trenger å gjøre for å starte motoren igjen er rammet av gasspedalen.
Construction

Hybrid biler er vanligvis bygget av lette materialer for å lette belastningen på motoren. De er også utformet for å ha avanserte aerodynamiske egenskaper. Disse to kvalitetene fungere sammen med spesielt lave rullemotstand dekk som har stive sidevegger og en smalere fotavtrykk (i forhold til mer tradisjonelle dekk), slik at din hybridbil for å bruke mindre energi til å bevege seg fremover.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134084.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff