Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Diesel Biodrivstoff

Avfall vegetabilsk olje, ofte referert til blant biodiesel entusiaster som WVO, gir den viktigste ingrediensen i en fossilt brensel alternativ som er trygt for bilmotorer. WVO kommer i mange former, for eksempel matfett og smult, og kan samles i hjemmet eller donert av nærliggende food service virksomheter. Med noen lett tilgjengelige elementer og en tilslutning til enkle sikkerhetsprosedyrer, kan hvem som helst lage en batch av diesel biodrivstoff i hans kjøkken eller garasje. Du trenger:
Goggles
Apron
Mask
Hansker
Sil
plast container
Metal pan
termometer
Metanol
Jar
Lye
trakt
2-liters flaske
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller, et forkle, støvmaske og vernehansker. Overholdelse av sikkerhet er av største betydning, som å lage biodrivstoff innebærer farlige kjemikalier og kjemiske reaksjoner. Lange ermer og lange velsittende bukser samt riktig fottøy er å foretrekke.
2

Filter store avfall partikler fra avfall vegetabilsk olje gjennom et kjøkken sil, helle olje fra sin opprinnelige flasken i en engangs plastbeholder. Brukt olje inneholder ofte stykke av mat og andre partikler som vil forurense endelige biodrivstoff produktet. Gjenta dette trinnet så ofte som er nødvendig for å skape "ren" olje.
3

Heat 1 liter WVO i et metall pan på komfyren til 120 F for å fjerne eventuelle vanninnhold. Bruke et kjøkken termometer for å sikre oljen når riktig temperatur. Olje som ikke spytte ikke og pop indikerer at vannet er fjernet.
4

La renset olje avkjøles til 60 F.
5

Mål 250 ml, eller ca 1 kopp, metanol i et lokk glasskrukke. Før helle metanol ned i glasset, sjekk glasset for lekkasjer ved å fylle den med vann, skru på lokket og riste den kraftig. Sørg for at glasset er fri for vann før du heller i metanol.
6

Legg 6 g, eller 1 ts., Lut til metanol. Lye er noen ganger referert til som kaustisk soda og er tilgjengelig på apotek. Det er en sterkt etsende kjemisk og bør håndteres med den største forsiktighet.
7

Tett blanding av metanol og lut i glasset, og rist den til all lut pulveret er oppløst og de to ingredienser er helt blandet. Dette kan ta opptil 10 minutter, men riste glasset hastigheter opp prosessen.
8

Plasser en trakt inne i halsen av en ren to-liters flaske, og hell spillolje inne. Forlater trakten i flasken.
9

Åpne glasskrukke av metanol og lut blanding (nå kalt metoksyd), og forsiktig helle blandingen på toppen av oljen ved hjelp av trakten. Fjern trakten fra flasken, og skru på den originale lokket før du rister flasken opp og ned i ca 10 sekunder. Pass på at lokket er på svært tett før du gjør dette.
10

La blandingen til å bosette seg i ca 1 time eller til definerte lag vises. Det nederste laget er glyserin, er den midterste laget såpe, og det øverste laget er hjemmelaget biodrivstoff diesel laget av avfall vegetabilsk olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134050.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff