Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fremgangsmåten for å gjøre Biodiesel

Å gjøre biodiesel hjemme er ikke vanskelig. Hjemmelaget biodiesel er ofte en høyere kvalitet drivstoff enn kommersiell diesel produsert fra petroleum kilder. Enkelte kritikere har påpekt at brenning biodiesel legger ut den samme mengden karbondioksid og andre globale oppvarmingen gasser som brenner tradisjonell diesel. Hva er savnet i denne visningen er at karbondioksid hadde nylig blitt fjernet fra atmosfæren av plantene brukes til å lage biodiesel, og dermed senke generelle atmosfæriske karbon nivåer. Blandet Biodiesel

Biodiesel er faktisk en blanding av vegetabilsk olje og petroleum baserte diesel. Denne blanding er nødvendig fordi vegetabilsk olje er tykkere enn dieselolje. Blandingen vil variere avhengig av hvor du bor og hvilken type kjøretøy som blir drevet av biodiesel. Blander spenner fra 10% vegetabilsk olje med 90% petroleum baserte diesel til 90% vegetabilsk olje med 10% diesel. Varmere klima og tider av året kan støtte høyere prosentandeler av vegetabilsk olje, som har en tendens til å bli tykkere i kulden. Med høyere prosentandeler av vegetabilsk olje, er det en god idé å installere et system for å forvarme drivstoff, og dermed senke sin viskositet, eller tykkelse.
Engine Modifikasjoner

Mange anbefaler å erstatte diesel injektorer, glødeplugger til de optimalisert for ren vegetabilsk olje. Med disse komponentene oppgradert, kan en motor brenne ren diesel, blandet biodiesel eller ren vegetabilsk olje. Noen dual fuel tank løsninger eksisterer også som holder standard diesel i en tank og vegetabilsk olje i en annen tank som har en pre-ovn for å redusere viskositeten. For biler med doble tanker, erstatter injektorene, glødeplugger er ikke nødvendig.
Making Fuel Fra Brukt matolje

Brukte matolje kan konverteres til biodiesel med en prosess som involverer oppvarming av olje og filtrere ut faste stoffer. Ulike mennesker har ulike oppskrifter, men når oljen har blitt skikkelig filtrert, de fleste legger en prosentandel av ny vegetabilsk olje og bland drivstoffet. Et eksempel er å bruke 64 pre-filtrerte liter brukt vegetabilsk olje blandet med 10 liter den billigste ubrukt matolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134051.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff