Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan kontrollere Amps i Hydrogen Generator

Hydrogen generatorer er stadig i popularitet med mange bileiere, som bruker dem til å supplere hydrogen i sine biler via luftinntaket. Hydrogen blander seg med brennstoff og luft i motorsylindrene, svakt økende brennbarheten av brennstoffet utover bare vanlig bensin. Mengden av hydrogen som produseres avhenger av antallet av forsterkere som strømmer gjennom vannet mellom de positive og negative generator stenger. Strømstyrke nivå avhenger av mengden av elektrolytter i vannet. Du trenger
Vinyl hansker
Øyevern Vernebriller
100 prosent ren natriumhydroksid (lut) krystaller
multimeter kan måle ampere
Vis flere instruksjoner

1

Sett på et par av vinyl hansker og vernebriller vernebriller for å beskytte huden din fra luten, som kan komme i kontakt med øynene eller hendene. Med motoren slått av, åpner du lokket på hydrogen generator for å avsløre elektrolytt /vann løsning i holdekammeret av enheten.
2

Tilsett 1/8 av en teskje av ren natriumhydroksid krystaller inn i hydrogen-generatorens løsning, og la flere minutter for at krystallene oppløses fullstendig. Sett på lokket til hydrogen generator og starte motoren.
3

Test generatoren for å se hvor mange ampere er nå blåser mellom de positive og de negative polene på hydrogen generator enheten ved å slå på multimeter og sette den til å måle ampere. Berør metallspissen av den sorte måleledningen til terminalen på hvilke den sorte (negativ) ledningen er koblet til generatoren, og berøre metallspissen den røde måleledningen til terminalen på hvilken det røde (positiv) ledningen kobles til generatoren . Følg med lesningen.
4

Gjenta trinn 1 til 3, og legger bare 1/8 av en teskje av lut krystaller av gangen, inntil nå amperestyrke ønsket, og dermed ønsket produksjonsvolum av hydrogen via enhetens elektrolyse prosess.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134233.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff