Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Power i Hydrogen Vs. Bensin

Hydrogen har den enkleste strukturen av noe element og er den vanligste gassen i universet. Solen bruker hydrogen til strøm selv og varme jorden, og bilprodusentene har begynt å bruke det som drivstoff for å erstatte bensin. I tillegg til å produsere mindre forurensning, har hydrogen mer kraft enn gassen når målt etter vekt. Fakta

Ifølge US Energy Information Administration, har hydrogen tre ganger kraften av bensin etter vekt og har høyest energiinnhold på noe kjent drivstoff.
Ulemper

Flytende hydrogen har en ekstremt lav tetthet (0,07 gram per kubikkcentimeter). Hydrogen trenger ca fire ganger volumet av gass for å produsere samme mengde energi.

Effekter

Hydrogen drivstoff tank designere må finne en måte å trygt komprimere hydrogen for bedre konkurrere med bensin. En vanlig 15 gallon gass tank plass til 90 pounds av bensin. Samme størrelse tank ville bare holde rundt åtte pounds av hydrogen.
Hensyn

Hydrogen kan genereres fra fornybare ressurser, herunder luft og vann, eller det kan være raffinert fra ikke-fornybare ressurser, for eksempel fossilt brensel. Skulle hydrogen bli produsert fra fossile brensler, kunne de resulterende karbonutslipp oppveie miljø gevinster realisert fra rene kjøreegenskaper hydrogen motorer.
Betydning

Som i 2010, produsentene kan ikke produsere nok hydrogen, eller hydrogenbiler, for å gjøre det til et mer kostnadseffektivt alternativ enn bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134214.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff