Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage kaffe Biodiesel

Mano Misra, professor i engineering ved University of Nevada, Reno, snublet over et funn som kaffe naturlig inneholder olje mens han så inn i hans leftover kaffekoppen. Kaffegrut inneholder 10 til 15 prosent olje etter vekt og Misra innså at det kunne være en sannsynlig kandidat til å gi en levedyktig tilførsel av biodiesel. Du kan lage biodiesel til en kostnad på bare $ 1 per gallon hvis du gjenvinne kaffegrut. Du trenger
To fem-gallon bøtter med brukt kaffegrut
Glass utvinning fingerbøl
Soxhlet ekstraksjon apparater med utvinning destillasjon tilbehør
heksan
Ice
Vis flere instruksjoner
separere olje fra Kaffegrut
en

Tørk benyttede kaffepulveret med tynt spre dem på en ren overflate. Et par timer kan være nok til å tørke den begrunnelse hvis spredningen tynt nok.
2

Skill kaffegrut fra sin olje med en Soxhlet ekstraksjon apparat med utvinning destillasjon tilbehør. Hell en liten mengde heksan i flaska på siden av den Soxhlet apparat.
3

Kok væsken heksan i bunnen av kolben.
Separat den heksan fra Coffee Oil
4

Tillat kaffegrut i apparatet for å fylle med heksan fem ganger, noe som tar ca 10 minutter hver gang. Heksan-kaffeolje blandingen vil bli lysere i farge når oljen blir separert.
5

Ekstraher kaffeolje fra heksan og gjenvinne heksan ved avdestillering av heksan ut av heksan-blanding kaffeolje . Løpe kaldt vann gjennom sidearmen av apparatet som det vil kondensere den damp heksan slik at det drypper inn i en samling kolbe på siden av apparatet.
6

surround samlingen kolbe med is for å holde den heksan i en væske, ikke gassform.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134352.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff