Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Positivt og ulemper med en Hydrogen Fuel Cell

The hydrogen brenselcelle er fortsatt en av de mindre kjente alternative drivstoff i dagens bilteknikken. Konseptet innebærer en elektrisk motor, som går ut av batteriene. Denne ideen --- som i dag eksisterer i en fungerende modell --- er laget annerledes på grunn av en hydrogen brenselcelle stack. Dette brenselcelle konverterer hydrogen og oksygen til elektrisitet, som lader batteriene. Akkurat som med enhver annen teknologi, hydrogen brenselceller har flere fordeler, så vel som ulemper. Tilgjengelighet

Forbrenningsmotorer har flere ulemper. En av de viktigste ulempene er tilgjengeligheten. Som bensin er avledet fra olje, som er en begrenset ressurs, bare et begrenset antall år forbli at forbrenningsmotorer vil være nyttig. Hydrogen, på den annen side, er allment kjent. Det kan finnes i naturgass, en begrenset ressurs, og i løpet av stoffer som vann, en uendelig ressurs.
Utslipp

Den andre grunnen --- som også er jo mer presserende grunn --- bak hvorfor forbrenningsmotorer trenger utskifting er utslipp. Som bekymringer om miljøforurensning og global oppvarming vokse sterkere hver dag, er behovet for et drivstoff som ikke skader jorden viktig i morgendagens biler. Hydrogen gir bare ett utslipp: vann. Dette gjør det til et svært rent bilteknologi.
Energy

Et annet positivt aspekt av hydrogen er den iboende energien den besitter. På en pund-for-pound basis, utkonkurrerer hydrogen bensin for hvor mye energi som det utganger, som til slutt resulterer i en bedre gass kjørelengde per mengde hydrogen brukes. Ett aktuelt eksempel er en hydrogen brenselcelle prototype kjøretøy produsert av Honda, som kan kjøre omtrent 70 miles per gallon av hydrogen.
Storage

Hydrogen er en bilteknologi i sin barndom og med alle de teoretiske fordeler, har det noen praktiske ulemper. En av de mest bemerkelsesverdige ulemper er mangelen på en standardisert lagringsmetode på en masse skala. Hydrogen drivstoff --- å være en gass --- er nødvendig for å hele tiden være under høyt press under lagring, noe som er noe som ikke eksisterer på en massiv skala som i 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134382.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff